Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπρένταν Φρέιζερ δήλωσε: Απίστευτα δυνατοί άνθρωποι οι παχύσαρκοι

Ο Μπρένταν Φρέιζερ δήλωσε: Απίστευτα δυν...

Ο 53χρονος ηθοποιός αποθεώθηκε στην προβολή της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, "The Whale" του Ντάρεν Αρονόφσκι, στο 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ - Brendan Fraser αποθεώθηκε από το κοινό του 79ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας μ’ ένα παρατεταμένο, θερμό χειροκρότημα έξι λεπτών για την ερμηνεία του στην ταινία «The Whale» σε σκηνοθεσία του Ντάρεν Αρονόφσκι. Ο Φρέιζερ που είναι πολύ πιθανόν ότι θα φτάσει έως τις υποψηφιότητες των ερχόμενων βραβείων Όσκαρ με αυτόν τον απαιτητικό ρόλο που κυριολεκτικά «αναγέννησε» την καριέρα του, είπε ότι παίζοντας τον ρόλο ενός πολύ παχύσαρκου άνδρα, του έμαθε ότι όσοι έχουν παρόμοια σώματα είναι «απίστευτα» δυνατοί άνθρωποι, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Το «The Whale», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή 4/9/2022, έχει ήδη προκαλέσει θετικές εντυπώσεις και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οδεύει προς τα Όσκαρ, όπως προείπαμε.

Σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι, ο οποίος κέρδισε το Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ το 2008 για τον «Παλαιστή», η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ & ακολουθεί την ιστορία του Τσάρλι - ενός απομονωμένου καθηγητή αγγλικών κοντά στο τέλος της ζωής του που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη έφηβη κόρη του για μια τελευταία ευκαιρία. Την κόρη του υποδύεται η γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Stranger Things», Sadie Sink.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight