Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή στα κατά τόπους έντονα φαινόμενα τη νύχτα

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή στα ...

Η ανάρτησή του

Για έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας, κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε περιοχές της Μακεδονίας, αλλά και της Θεσσαλίας, και πιο τοπικά της βόρειας Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πολλά σκαμπανευάσματα.

Δείτε την ανάρτηση του:

"Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου σε αρκετές περιοχές κυρίως της Μακεδονίας (συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας) αλλά και της Θεσσαλίας, και πιο τοπικά της βόρειας Στερεάς και της Πελοποννήσου ενώ ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βοριάδες στο Αιγαίο ρίχνοντας τη υδράργυρο κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τα δυτικά!

ΟΜΩΣ:

Έντονα θα είναι τα θερμοκρασιακά σκαμπανευάσματα έως και τα μέσα του μήνα!

Χάρτης:

Οσο πιο κοντά στις σκούρες κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!! Το ανοιχτό γαλάζιο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά και σχετικα πιο εξασθενημένα φαινόμενα!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις