Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Απίστευτα βίντεο από τη νεροποντή - Τα νερά παρέσυραν διανομέα

Θεσσαλονίκη: Απίστευτα βίντεο από τη νερ...

Τουλάχιστον 80 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε για περίπου μισή ώρα τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής, με πολλούς επιχειρηματίες στο κέντρο να μετρούν τις πληγές τους.

Ένα τρομακτικό περιστατικό με έναν διανομέα κατέγραψε πολίτης σε βίντεο από το μπαλκόνι του και το ανέβασε στο Facebook.

Ο διανομέας προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του, όμως τα νερά τελικά τον παρέσυραν στην οδό Ρήγα Φεραίου στις Συκιές. Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο, ο διανομέας προσπάθησε να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του και παράλληλα να διασχίσει την οδό. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά χάνει την ισορροπία του και τα νερά τον παρασέρνουν για λίγα μέτρα. Στη συνέχεια καταφέρνει να σηκωθεί, ωστόσο το δίδκυκλο συνεχίζει για λίγο ακόμα να είναι έρμαιο των ορμητικών νερών.

Το παραπάνω βίντεο δημοσίευσε ο χρήστης στο Facebook, Φωκίων Χωρινός, στην ομάδα Eather Analysis Greece με την σημείωση: «Διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του».

Παράλληλα σε άλλο βίντεο από το Twitter φαίνονται τα νερά να έχουν πλημμυρίσει δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις