Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Οδύνη στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας- "Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να συνεχίζεις να χορεύεις μαζί μας"- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Τραγικές «φιγούρες» οι γονείς της οι οποίοι έφτασαν αγκαλιά και ξέσπασαν σε κλάματα μπαίνοντας στην εκκλησία

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 19χρονη ναυτική δόκιμο.. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 19χρονης  Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

 

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας- Με τη γαλανόλευκη το φέρετρο

Η σορός της ατυχής κοπέλας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, να συνοδεύσουν την δόκιμο στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικές "φιγούρες" οι γονείς της οι οποίοι έφτασαν αγκαλιά και ξέσπασαν σε κλάματα μπαίνοντας στην εκκλησία, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά και άδικα την 19χρονη κόρη τους.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στις 13.00. «Η σημερινή μέρα είναι μέρα θλίψης και οδύνης για όλους μας, για όλο το Πολεμικό Ναυτικό» τόνισε στον επικήδειο λόγο του ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας. «Στη σύντομη πορεία σου στη Σχολή», πρόσθεσε, «κατόρθωσες να ξεχωρίσεις για το ήθος, τον δυναμισμό και τη συνέπειά σου».

 

 

Και συνέχισε: «Ως ο τελευταίος σου διοικητής, αλλά και όλη η οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού συμμεριζόμαστε απόλυτα τον πόνο της οικογένειάς σου και εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια». «Ταξίδεψες μαζί μας σε χώρες μακρινές. Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να συνεχίζεις να χορεύεις μαζί μας και να μας γεμίζεις όλους με ζωντάνια, λεβεντιά και δύναμη για ζωή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον επικήδειο λόγο του ο αρχηγός των Ναυτικών Δοκίμων. Και συμπλήρωσε: «Το ξέρω πως η θάλασσα θα είναι ήρεμη και γαλήνια σε αυτό το τελευταίο σου ταξίδι. Καλό παράδεισο. Θα ζήσεις για πάντα στις καρδιές μας».

 

 

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας και συμμαθητές της Θάλειας από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

 

«Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε»

Η σορός της 19χρονης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου. Από νωρίς το πρωί στο σπίτι φτάνουν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. "Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας", "ανιψουλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας", "θα σε αγαπάμε για πάντα", "καλό ταξίδι εγγονούλα μου", είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που "ραγίζουν" καρδιές.

Ο πόνος στο σπίτι της οδού Δαμασίου είναι βουβός, με τους γονείς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεκάδες άνθρωποι που γνώριζαν και αγαπούσαν τη Θάλεια, έφτασαν για να αφήσουν μερικά λευκά λουλούδια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την 19χρονη και ζητώντας να μάθουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή.

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις