Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για την μικρή Αννούλα στις Αλυκές Κάτω Αχαϊας - Σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Θρήνος για την μικρή Αννούλα στις Αλυκές...

Η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας

Συγκλονισμένη είναι η Αχαϊα από το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε ένα 6χρονο κοριτσάκι, το πρωί της Δευτέρας στις Αλυκές Κάτω Αχαϊας.

Το άτυχο κοριτσάκι παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 24χρονη – κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία- όταν φέρεται να προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα, στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μικρή Αννούλα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο κοντά σε αυτά τα δύο σταθμευμένα οχήματα.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαϊας και εν συνεχεία του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων όπου διακομίστηκε το παιδί διασωληνωμένο έδωσαν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της.

Το 6χρονο αγγελούδι είχε καταλήξει και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το βοηθήσουν. Στη μία το μεσημέρι, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το τραγικό συμβάν προκάλεσε συντριβή στην οικογένεια και στα συγγενικά πρόσωπα της άτυχης μικρούλας, τα οποία είχαν κατακλύσει το προαύλιο του παιδιατρικού νοσοκομείου της Πάτρας.

Στο Καραμανδάνειο μετέβη ισχυρή αστυνομική παρουσία καθώς οι συγγενείς της 6χρονης θρηνούσαν για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό της.

Λόγω της τραγικής κατάληξης, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, η οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της περιοχής.

Ωστόσο, με εντολή του Εισαγγελέα αφέθη ελεύθερη ενώ για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.

*

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη θανατηφόρα παράσυρση

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα.

Ειδικότερα, μια ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα και παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας έξι ετών, που κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα της.

Η οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις