Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Οινοξένεια 2022- «Άρωμα ανάμνησης» στις 23/8 στην Τράπεζα Αιγιαλείας

Οινοξένεια 2022- «Άρωμα ανάμνησης» στις ...

Η καταξιωμένη σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου σε συνεργασία με τον ελληνικό καφέ Δάνδαλη θα παρουσιάσουν τα μυστικά του ελληνικού καφέ και του παραδοσιακού λουκουμιού

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του θεσμού Οινοξένεια Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας στις 23 Αυγούστου 2022 στις 20:00, στο παλιό Σχολαρχείο στην Τράπεζα Αιγιαλείας.

Η καταξιωμένη σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου σε συνεργασία με τον ελληνικό καφέ Δάνδαλη θα παρουσιάσουν τα μυστικά του ελληνικού καφέ και του παραδοσιακού λουκουμιού.

Γιάννης Χρονάκης: Το δέντρο του καφέ, ποικιλίες του καφέ και τα χαρακτηριστικά του, ποια η διαφορά του ελληνικού με τον τούρκικο καφέ, μυστικά για να απολαύσουμε τον τέλειο ελληνικό καφέ.

Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου: Λουκούμι Η ιστορία του και ποιος ο συμβολισμός του στον Ελληνισμό – Μπουφές με Παραδοσιακά και Σύγχρονά Γλυκίσματα με λουκούμι και Ελληνικό καφέ Δάνδαλης.

Έκθεση με βραβευμένες παιδικές ζωγραφιές εμπνευσμένες από την Μικρασιατική Καταστροφή σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

*Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά με μελωδίες στο πιάνο και το βιολί η Ασημίνα Καρβελά, ο Αλέξανδρος Κοσμάς και ο Nikolaj Kozyrev.

Πως να έρθετε: https://goo.gl/maps/RuKERSyWezWHuUWg7.

https://oinoxeneia.gr/el/events/aroma-anamnisis/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture