Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λόπεζ- Άφλεκ: Η επίσημη γαμήλια δεξίωση, μετά τον μυστικό γάμο - Ποιοι ήταν παρόντες

 Λόπεζ- Άφλεκ: Η επίσημη γαμήλια δεξίωση...

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Σε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο σε μια κατάφυτη έπαυλη στη Τζόρτζια, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με την παρουσία συγγενών, φίλων, αλλά και διασημοτήτων της A-List, το πασίγνωστο ζευγάρι, γνωστό ως «Bennifer», εντυπωσίασε το κοινό με τη νύφη JLO να φοράει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, υψηλής ραπτικής,
με κακριά ουρά Ralph Lauren και πέπλο, ενώ ο ηθοποιός ήταν κομψός με ένα ασπρόμαυρο σμόκιν.

 

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους έδειχναν να περπατούν σε έναν λευκό διάδρομο ακολουθούμενοι από τα παιδιά τους.

Η λαμπρή τελετή έρχεται ένα μήνα μετά το γάμο του ζευγαριού σε μια μικρή τελετή στο Λας Βέγκας, η οποία έμεινε κρυφή ακόμη και από συγγενείς και φίλους.

Η ευτυχισμένη επανένωση του ζευγαριού έρχεται 20 χρόνια μετά την ακύρωση του γάμου τους το φθινόπωρο του 2003, όταν και κατηγόρησαν τα ΜΜΕ για την υπερβολική προσοχή που έδιναν στην σχέση τους.

Ποιοι βρέθηκαν στη λαμπρή τελετή
Το ζευγάρι προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο κοντά στον χώρο της δεξίωσης με ιδιωτικό τζετ.

Τον Μπεν Άφλεκ συνόδευσαν τα τρία παιδιά του από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, η Βιολέτ, 16 ετών, η Σεραφίνα, 13 ετών, και ο Σαμ, 11 ετών. Και δίπλα στην JLO στέκονταν τα δίδυμα παιδιά της, Έμε και Μαξ, 14 ετών, που απέκτησε με τον Μαρκ Άντονι.

Μαζί με την οικογένεια γιόρτασαν και αρκετοί A-Listers που βρίσκονται κοντά στο διάσημο ζευγάρι. Ο Ματ Ντέιμον, που συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον Άφλεκ και έχει κερδίσει μαζί με τον συμπατριώτη του από τη Μασαχουσέτη τα Όσκαρ για το «Good Will Hunting», εθεάθη στη σκηνή με τη σύζυγό του, Λουσιάνα Μπαρόσο.

Άλλοι αστέρες που έδωσαν το παρών ήταν ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ και η σύζυγός του Τζένιφερ, ο ηθοποιός του Τζέισον Μιοες και η σύζυγός του Τζόρνατν Μονσάντο και ο κορυφαίος ατζέντης ταλέντων του Hollywood, Πάτρικ Γουάιτσελ με τη σύζυγό του, μοντέλο/ηθοποιός Πία Μίλερ.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι δεν παρευρέθηκε στην τελετή ο μικρότερος αδελφός του Άφλεκ, ο 47χρονος Κέισι, ο οποίος δήλωσε ότι έπρεπε να απουσιάσει από το γάμο λόγω «υποχρεώσεων στο σπίτι».

Επίσης, από τη γιορτή έλειπε η πρώην σύζυγος του 50χρονου ηθοποιού,
Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία αν και εξακολουθεί να είναι στενή φίλη με τον πρώην σύζυγό της, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κάποιων γυρισμάτων στο Τέξας.

 Δρακόντεια μετρα ασφαλείας
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά γύρω από την τεράστια ιδιοκτησία 87 στρεμμάτων. Μεγάλες πύλες ασφαλείας είχαν εγκατασταθεί στο τέλος του δρόμου των τεσσάρων χιλιομέτρων που οδηγεί στην εξοχική έπαυλη του Άφλεκ.

Ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν σε κάθε πύλη, ενώ οι φρουροί μοίραζαν βραχιολάκια σε όλους τους προσκεκλημένους, ενώ τα ονόματά τους ελέγχονταν και διπλοελέγχονταν.

Μάλιστα, υπήρχαν αεροσκάφη και ελικόπτερα, τα οποία είχαν προειδοποιηθεί να μην πετούν σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από τον χώρο λόγω του φαντασμαγορικού σόου πυροτεχνημάτων.

Εν τω μεταξύ, το ποτάμι στο οποίο καταλήγει η έπαυλη, περιπολείται από σκάφη ασφαλείας.

Το λευκό dress code της δεξίωσης
Οι καλεσμένοι ήταν όλοι ντυμένοι στα λευκά, καθώς ήταν το «dress code» του γάμου, ώστε να «δένουν» με τα χρώματα του ζευγαριού κατά τη διάκρεια της φωτογράφισης, αλλά και την κατάλευκη έπαυλη στην οποία έγινε η τελετή.

Τα λουλούδια, με τα οποία διακοσμήθηκε ο χώρος της δεξίωσης, ήταν επίσης λευκά. Στην έπαυλη υπήρχε μια εξέδρα στο χόρτο με λευκές καρέκλες που είχαν στηθεί για τους καλεσμένους, περιτριγυρισμένες από το καταπράσινο τοπίο και τα λευκά λουλούδια.

Στο εντυπωσιακό τοπίο υπήρχαν ένα ολόλευκο πιάνο, κομψά τραπέζια που είχαν στηθεί σε μια αποβάθρα στην όχθη του ποταμού και μια πλατφόρμα για την επίδειξη πυροτεχνημάτων, ενώ ένας ολόλευκος διάδρομος οδηγούσε στο εσωτερικό της έπαυλης.

Εντυπωσιακή τελετή στην έπαυλη των 8,9 εκατ. του Μπεν Άφλεκ
Ο πρωταγωνιστής του Χόλυγουντ, αγόρασε την έπαυλη 87 στρεμμάτων στη Τζόρτζια έναντι 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2003, όμως πρόσφατα την έβαλε προς πώληση έναντι 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο αποφάσισε τελικά να κρατήσει το σπίτι και να το χρησιμοποιήσει για τη λαμπερή γαμήλια τελετή με την αγαπημένη του Τζένιφερ.

Το λιτό μενού της δεξίωσης

Παρά το αριστοκρατικό, ολόλευκο σύνολο, οι καλεσμένοι είχαν πιο casual φαγητό για την τελετή.

Στο μενού θα υπάρχουν τηγανητές χοιρινές μπριζόλες, ρύζι και λαχανικά, ένα βασικό συστατικό του Πουέρτο Ρίκο, από τη γενέτειρα τη JLO, μαζί με άλλες λιχουδιές μπάρμπεκιου.

Επίσης, στο μενού υπήρχε ψητό κοτόπουλο στο φούρνο και μακαρόνια με τυρί, ενώ οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν βαρέλια Jack Daniels, τα οποία είχαν μεταφερθεί στην έπαυλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight