Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμ...

Κώστας Λύρος : «Χαιρόμαστε που θα προσφέρουμε πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές στα παιδιά μας»

 

 Υπογράφηκε  από το Δήμαρχο Ι.Π  Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο η σύμβαση κατασκευής του έργου  «Προμήθεια - Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση  παιδικών χαρών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», προϋπολογισμού 211.000,00 ευρώ.

 Η κατασκευή και ανάπλαση όμορφων, ασφαλών και πιστοποιημένων παιδικών χαρών είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής δήλωσε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος και παράλληλα υπογράμμισε «Tα παιδιά μας δικαιούνται σύγχρονες και με ασφάλεια παιδικές χαρές και αυτές που παραλάβαμε, οι περισσότερες, δεν πληρούσαν τις κατάλληλες προδιαγραφές για να είναι πιστοποιημένες.

 Οι ελλείψεις που παρουσιάζουν αφορούν τόσο στην ασφάλεια των οργάνων και των  χώρων τους, όσο και στη λειτουργικότητά τους που  οφείλονται σε βλάβες των οργάνων αλλά και σε κακόβουλες ενέργειες.

 Με  τις εργασίες που θα γίνουν οι  δημόσιοι αυτοί χώροι θα γίνουν ελκυστικοί αλλά πάνω απ’ όλα ασφαλείς για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

 Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα μπορούσε να είναι ήδη τελειωμένο και σε χρήση  αν οι ανώφελες, παρελκυστικές και επιζήμιες για τον τόπο μας τακτικές εξέλειπαν».

 Ειδικότερα με το έργο προβλέπεται να κατασκευαστούν  δέκα  νέες παιδικές  χαρές, να γίνουν επιδιορθώσεις σε δώδεκα υφιστάμενες και  πιστοποίηση του συνόλου των παιδικών χαρών στη χωρική αρμοδιότητα  του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου  ώστε να υπόκεινται  στις ισχύουσες διατάξεις, με στόχο τη συνολική  λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις