Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλαδικές 2022: Πότε παρουσιάζονται οι επιτυχόντες στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ)

Πανελλαδικές 2022: Πότε παρουσιάζονται ο...

Δείτε αναλυτικά

Οι επιτυχόντες στις Πανελλήνιες 2022 καλούνται να παρουσιαστούν στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ», στο Βύρωνα, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 8 το πρωί.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών.

Οι επιτυχόντες-ουσες θα πρέπει να συμμορφωθούν για την εφαρμογή των αντίστοιχων μέτρων και οδηγιών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας καθοριζόμενα από την πολιτεία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, λόγω μη προσέλευσης των εισακτέων που περιλαμβάνονται στους πίνακες της πρόσκλησης ή λόγω παραίτησης, ή απομάκρυνσης, ή αποχώρησής τους από την σχολή για οποιονδήποτε λόγο, εισάγονται επιλαχόντες με τη διαδικασία που ορίζει ο Ν. 4361/1 Φεβ 16 (ΦΕΚ Α΄ 10) και η σχολή καθίσταται υπεύθυνη για την πρόσκληση και κατάταξη των αντίστοιχων επιλαχόντων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις