Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Θα ξαναδούμε οπωσδήποτε τις "Γέφυρες του Μάντισον" στο Σινέ Κάστρο

Θα ξαναδούμε οπωσδήποτε τις "Γέφυρε...

Σε επανέκδοση από την Πέμπτη 18 Αυγούστου και στο Σινέ Κάστρο του Ρίου, μία από τις πιο συγκινητικές ερωτικές ιστορίες του σύγχρονου Χόλιγουντ με Κλιντ Ιστγουντ και Μέριλ Στριπ.

Σε επανέκδοση από την Πέμπτη 18 Αυγούστου και στο Σινέ Κάστρο του Ρίου, μία από τις ωραιότερες ταινίες του Κλιντ Ιστγουντ, με τον ίδιο και την υποψήφια για Οσκαρ Μέριλ Στριπ. Ο λόγος για τις "Γέφυρες του Μάντισον", μια από τις πιο συγκινητικές ερωτικές ιστορίες του σύγχρονου Χόλιγουντ, υπόδειγμα σεναριακής ευαισθησίας (διασκευή ενός λογοτεχνικού μπεστ σέλερ), σκηνοθετικής οικονομίας και ερμηνευτικής μεγαλοπρέπειας. Ο Ρόμπερτ, ένας ταξιδευτής φωτογράφος για το National Geographic διασταυρώνεται τυχαία με την Ιταλοαμερικάνα Φραντζέσκα στην αγροτική Αϊόβα. Οι ζωές τους ανατρέπονται, οι ψευδαισθήσεις τους διαλύονται και βιώνουν έναν έρωτα σπάνιας και συνταρακτικής ομορφιάς.

Το story εκτυλίσεται το καλοκαίρι του 1965. Ενώ η οικογένειά της απουσιάζει, μια επαρχιώτισα νοικοκυρά γνωρίζει τον γοητευτικό φωτογράφο που έχει επισκεφθεί για τέσσερις μέρες τον τόπο τους προκειμένου να φωτογραφίσει τις γέφυρες του Μάντισον.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View