Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μερομήνια: Έρχεται «σκληρός» χειμώνας - Πότε θα δούμε τα πρωτοβρόχια

Μερομήνια: Έρχεται «σκληρός» χειμώνας - ...

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των ειδικών για τα Μερομήνια 2022-2023, μιας και όπως όλα δείχνουν «έρχονται» δύσκολοι μήνες.

Στο «πόδι» είναι οι παρατηρητές των Μερομηνίων, δεδομένου ότι η ωραιότερη εποχή του χρόνου ,το καλοκαίρι, φτάνει σιγά σιγά στη δύση του. Οι ειδικοί ήδη έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία για το πως θα κινηθεί ο καιρός μέχρι και τον Φεβρουάριο.  

«Ποδαρικό» με βροχές και καταιγίδες
Σύμφωνα με τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα, έναν εκ των κορυφαίων αναλυτών των Μερομήνιων, ο Σεπτέμβρης θα κάνει...ποδαρικό με ισχυρές και πυκνές καταιγίδες με τα φαινόμενα να γίνονται εντονότερα το 3ο δεκαήμερο.

 
Βροχερός θα είναι και ο Οκτώβριος, ειδικά από το 2ο μισό του και έπειτα ενώ θα υπάρχει σημαντική απόκλιση στις θερμοκρασίες στα βόρεια και στα νότια της χώρας.

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών, κάτι που θα αλλάξει στο τέλος του μήνα.

 
Από την άλλη, ο Δεκέμβριος προβλέπεται ένας δύσκολος μήνας, καθώς θα σημειωθούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το 3ο δεκαήμερο, ενώ ο Φλεβάρης αν και βροχερός, θα «μυρίσει» άνοιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις