Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερκόπωσης ο δήμαρχος

Αιγιάλεια: Στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερκ...

Τι ανέφερε για την περιπέτεια με την υγεία του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε το πρωί της Κυριακής ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος που αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε για λίγο τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν οτι η λιποθυμία προέκυψε από υπερκόπωση. Οι γιατροί συνέστησαν στο δήμαρχο ολιγοήμερη ξεκούραση.

Ο ίδιος ο κ. Καλογερόπουλος ενημέρωσε διαδικτυακά για τα όσα συνέβησαν κι ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του  νοσοκομειου για τη φροντίδα τους.

 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, με δήλωσή του ευχαριστεί θερμά το ιατρονοσηλευτικό και το εν γένει προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου για την άριστη φροντίδα που έλαβε μετά τη μεταφορά του εκεί το πρωί της Κυριακής, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν σε Ιερό Ναό του Αιγίου. 
Ο κ. Καλογερόπουλος υπεβλήθη σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις που βγήκαν φυσιολογικές και αφού του διαγνώστηκε βαγοτονικό λιποθυμικό επεισόδιο λόγω υπερκόπωσης, παρέμεινε για λίγες ώρες στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις