Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνί Καλαβρύτων - Αύγουστος 2022: Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων

Βραχνί Καλαβρύτων - Αύγουστος 2022: Πλού...

Το πρόγραμμα

Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Βραχνί Καλαβρύτων. Σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές ενημερών: Ένα πλούσιο & πολυποίκιλο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων θα παρουσιάσει και φέτος η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στο όμορφο Βραχνί Καλαβρύτων για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου!

Οι εκδηλώσεις μας αρχίζουν από την Πέμπτη 11 Αυγούστου με προβολή ταινίας για μικρά & μεγάλα παιδιά στο Θεατράκι του χωριού.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το πρωί θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι, το απόγευμα θα γίνουν ομαδικά παιχνίδια για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου & ενήλικες, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει bazaar χειροποίητων κατασκευών, βιβλίων & παιχνιδιών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν όλα για φιλανθρωπικό σκοπό. Στις 21:30 θα απολαύσουμε την πανσέληνο συντροφιά με τον νεαρό καλλιτέχνη Σωτήρη Πεννιά σε μια μουσική βραδιά με ροκ, έντεχνο & ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο!

Το Σάββατο 13 Αυγούστου το απόγευμα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των ομαδικών παιχνιδιών με τη συμμετοχή των μικρότερων σε ηλικία παιδιών (Νήπια & Δημοτικό), ενώ το ίδιο βράδυ η διασκέδαση αναμένεται να κορυφωθεί: live συναυλία με το νεανικό συγκρότημα “Banda Morena” & στη συνέχεια party με τον Dj STP - Στάθη Παπαχαραλαμπόπουλο!

Το πρόγραμμα της Κυριακής 14 Αυγούστου είναι επίσης γεμάτο & περιλαμβάνει: για το πρωί ένα υπέροχο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και για το βράδυ παραδοσιακούς χορούς & παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη με τίτλο «Οδύσσεια 2022»!

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, με την έκθεση ζωγραφικής, τις απονομές βραβείων & αναμνηστικών στα παιδιά, ενώ θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου, που για φέτος περιλαμβάνει 1 σανίδα SUP Mistral, 1ποδήλατο Beretta & 1 αδιάβροχη φωτ. μηχανή Sentio!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις