Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιώργος Δασκαλάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής - Έκκληση για αίμα στα social media

Γιώργος Δασκαλάκης: Στο νοσοκομείο ο τρα...

Η ανάρτησή του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης. Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο τραγουδιστής ανάρτησε φωτογραφίες του από τη νοσηλεία του, ενώ δεν έκρυψε τον φόβο του για την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα, δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για αίμα.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι: «Αγάπες μου να σας έχει ο Θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!!».

Tις τελευταίες ώρες και μέσα από τα social media οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

Στο παρελθόν ζύγιζε 268 κιλά

O Γιώργος Δασκαλάκης είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα σχεδόν 190 κιλά που είχε χάσει. «Είχα γύρω στα 190 κιλά παραπάνω από ό,τι τώρα. Το πικ μου ήταν 268 κιλά. Βίωσα λίγο το ρατσισμό του χοντρού. Εμένα η ζωή μου άμα τη δεις είναι 13 χρόνια αδύνατος, 20 χρόνια πιο πολύ προικισμένος και τα υπόλοιπα επτά οκτώ χρόνια έτσι.» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στο «Ηappy Day». Έχοντας φτάσει τα 260 κιλά, ο Γιώργος Δασκαλάκης δέχθηκε να τοποθετηθεί στο στομάχι του γαστρικό δαχτυλίδι προκειμένου να χάσει βάρος, όμως μετά την πρώτη επέμβαση προκλήθηκαν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Ο ίδιος έχει υποβληθεί σε περισσότερα από 20 χειρουργεία. Αν και ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 183 κιλά μετά την επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω των επιπλοκών και από πέρισυ δίνει τον δικό του αγώνα για να ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις