Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απ. Γκλέτσος: «Έκανα όλους τους λάθος χειρισμούς»- Πώς βίωσε το τροχαίο με τα αγριογούρουνα

 Απ. Γκλέτσος: «Έκανα όλους τους λάθος χ...

Τι ανέφερε για το περιστατικό

Ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος μίλησε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα, το πώς πρέπει να κινούνται οι οδηγοί αλλά και τις ευθύνες της Πολιτείας.

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στον ALPHA και πρόσθεσε:

«Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα. Όμως, η Πολιτεία πρέπει να το δει με τους κατάλληλους επιστήμονες, κτηνιάτρους κ.α. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιες παγίδες ή μήπως να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τα συγκεκριμένα ζώα».

Όπως τόνισε, «ειδικά όποιος οδηγεί μηχανή διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο κυρίως το βράδυ. Να προσέχουν όλοι οι οδηγοί, να έχουν χαμηλές ταχύτητες. Σκεφτείτε ότι βλέπουμε αγριογούρουνα ακόμη και στις πλατείες των χωριών. Στον Δήμο Στυλίδας έχουν γίνει περίπου 5-10 ατυχήματα. Εγώ ήμουν ένα από αυτά. Πετάχτηκαν 2-3 αγριογούρουνα, είχε βρέξει, δεν είχα καλά ελαστικά και έφερε τρεις- τέσσερις τούμπες το αγροτικό μου. Έκανα όλους τους λάθους χειρισμούς».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight