Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.: Η πολιτιστική ατζέντα έως και την Κυριακή 14 Αυγούστου

ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.: Η πολιτιστική ατζέντα έως κ...

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022». που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π. Αιγιαλείας, με το θέατρο και την μουσική να «κυριαρχούν» στην πολιτιστική ατζέντα της ερχόμενης εβδομάδας. 

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την Κυριακή 14 Αυγούστου είναι οι εξής:

Τρίτη 9 Αυγούστου

9.30μ.μ.: «Συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος το καλοκαίρι, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που μόλις κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο «Τι να λέμε τώρα» αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα! 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δίνει ραντεβού με το κοινό της στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς».

Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Κατάστημα Ρεζέρβα – Αίγιο, Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη – Αίγιο, Άσπρο Μαύρο – Λόγγος, Γωνιά του Βιβλίου – Πάτρα, www.viva.gr.

Τετάρτη 10 Αυγούστου

9μ.μ.: «Ο Αλλαντίν και το μαγικό λυχνάρι»

Το θέατρο μαριονέτας Γκότση σας καλωσορίζει σε μαγικά ταξίδια στον κόσμο της μαριονέτας και παρουσιάζει στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο την παιδική παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι».

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 7€. Άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ: 5€.

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλ. Οικονόμου 7) και onlne: www.ticketservices.gr

Πέμπτη 11 Αυγούστου

9.30μ.μ.: «Αντιγόνη»

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή δια χειρός Cezaris Graužinis είναι το γεγονός του καλοκαιρού. Η πολυαναμενόμενη παράσταση του καταξιωμένου σκηνοθέτη παρουσιάζεται στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, σε παραγωγή του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως». 

Αντιγόνη η Έλλη Τρίγγου. Κρέοντας ο Βασίλης Μπισμπίκης. Και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης Κορυφαίος του Χορού.

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ κανονικό, 17 ευρώ μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, φοιτητές, παιδιά 8 έως 18 ετών, άνω των 65).

Προπώληση εισιτηρίων: Στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλ. Οικονόμου 7), στο κατάστημα «Ρεζέρβα» (Μητροπόλεως 95) και στο www.viva.gr. 

9.30μ.μ.: «Μαζί με τους Μπλε»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Τομέας Πολιτισμού Π.Ε. Αχαΐας, θα διοργανώσει την πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Μαζί με τους Μπλε» στο Σταθμό Διακοπτού Αιγιαλείας. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 12 Αυγούστου

9.30μ.μ. «Λαϊκή βραδιά στα Σελιανίτικα»

Λαϊκή βραδιά στα Σελιανίτικα με την συμμετοχή των Μιχάλη Βασιλείου, Δήμητρας Θανοπούλου, Παναγιώτη Τρίχα και Βασίλη Σκανδάμη. Είσοδος ελεύθερη. 

Σάββατο 13 Αυγούστου

9.30μ.μ: «Ηλέκτρα»

Την ανατρεπτική Ηλέκτρα του Ευριπίδη παρουσιάζουν το καλοκαίρι 2022 οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα. Στον ρόλο του Παιδαγωγού ο Γιώργος Κωνσταντίνου. 

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 9.30μ.μ. η Ηλέκτρα «έρχεται» στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος  Παππάς».

Τιμές εισιτηρίων: 20€ κανονικό & 15€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, παιδικό, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων).

Προπώληση εισιτηρίων: Studio ΑΓΓΕΛΟΣ-ΚΑΖΑΣΗΣ (Κλ. Οικονόμου 19), κατάστημα «Ρεζέρβα» (Μητροπόλεως 95) και στο www.viva.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture