Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης, ο δράστης της έκλεισε μύτη και στόμα

Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρ...

Θανατική ποινή ζητά ο πατέρας της

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι φανερώνει ότι ήταν μαρτυρικός ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή. Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Όπως όλα δείχνουν, ο ύποπτος που αναζητείται από την Αστυνομία, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα.

 Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι καθώς υπήρξαν σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της 17χρονης αριστερά.

Με το δεξί χέρι τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Οι μώλωπες και οι εκδορές στο πρόσωπο της κοπέλας μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη, με τη 17χρονη να υποκύπτει τελικά από τον δολοφόνο.

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ
Η ΕΛΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης.

 Στους κύκλους των σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά αναζητεί η αστυνομία τον νεαρό Πακιστανό, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την αποτρόπαιη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Ο Πακιστανός, φίλος της 17χρονης, διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα με κατά δήλωση στοιχεία ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ψευδή ή να διαθέτει και αλλά έγγραφα ή να έχει αδιερεύνητο εγκληματικό παρελθόν, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ιδίως με πολίτες Ασιατικής καταγωγής.

Γι' αυτό και πέραν της φωτογραφίας του που έχει διανεμηθεί σε όλες τις μονάδες άμεσης δράσης, γίνονται έλεγχοι σε καταυλισμούς ώστε να διαπιστωθεί εάν τυχόν έχει επιχειρήσει διαφυγή μέσω του συγκεκριμένου δίκτυου το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται από εμπόρους ναρκωτικών και έχοντες τελέσει ανθρωποκτονίες.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2017 ο ένας εξ των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προσπάθησε να διαφύγει εκτός Ελλάδας μέσω καταυλισμών αλλά εντοπίστηκε την τελευταία στιγμή σε περιοχή τσιγγάνων στην Αρόη Πατρών.

 Θανατική ποινή ζητά ο πατέρας
Την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου της κόρης του ζητά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε νεκρή - ημίγυμνη και χτυπημένη - μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της 17χρονης Νικολέττας με την μικρότερη αδέλφη της, που την βρήκε νεκρή, να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι δε θα την ξαναδεί και τον πατέρα της να ζητά την θανατική ποινή.

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», ανέφερε ο άνδρας φανερά πικραμένος στο Star.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του είναι ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία:

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

Όπως σημειώνει, πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει με τη Νικολέττα και του έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλά:

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δε μου είπε ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ότι είχε συμβεί κάτι που την είχε στεναχωρήσει. Αντίθετα έδειχνε πολύ χαρούμενη, δεν μου έδειξε κάτι για να ανησυχήσω.

Όσο για τον σύντροφό της, αυτόν τον είχε συναντήσει μόνο μια φορά και είχαν μιλήσει για πολύ λίγο.

«Δεν κατάλαβα πολλά για τον χαρακτήρα του. Είχα κάποιους ενδοιασμούς, τους οποίους τους είχα πει και στη Νικολέττα και τη μητέρα της, όμως εκείνες με καθησύχασαν», είπε.

«Καρδιά μου πόσο μου λείπεις»
Η αδελφή της Νικολέττας μετά τον θάνατό της έκανε μια σειρά από αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές:

«Καρδιά μου, πόσο μου λείπεις αδελφούλα μου», έγραψε στο Instagram. «Θέλω να τα κάνω όλα όπως πριν, όχι δε θέλω άλλο να κλαις κοριτσάκι μου όμορφο», γράφει σε ένα από αυτά η αδελφή της 17χρονης, ενώ αναδημοσίευει και την ιστορία μιας φίλης της Νικολέττας, η οποία ανέφερε:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αγάπη μου. Σου έλεγα να φύγεις και δεν έφευγες. Θα σε αγαπάω πάντα. Θα προσέχεις από πάνω την αδελφούλα σου, ελαφρύ εύχομαι να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Την ίδια ώρα, ο 20χρονος Πακιστανός παραμένει άφαντος μετά τη δολοφονία της 17χρονης, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να στρέφονται στους κύκλους των σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος για την αποτρόπαιη δολοφονία.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις