Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαϊα: Συνάντηση στελεχών και φίλων από την παράταξη "Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών"

Δυτ. Αχαϊα: Συνάντηση στελεχών και φίλων...

Από Νιφορέικα, Λακκόπετρα, Καλαμάκι, Λιμνοχώρι και Άραξο

Τον κύκλο των συναντήσεων με κατοίκους από χωριά της Δυτικής Αχαΐας εγκαινίασε ο επικεφαλής της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών», υποψήφιος Δήμαρχος, Φίλιππος Λιάκος με τα μηνύματα να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καταδεικνύοντας τη δυναμική της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

Πρόσφατα ο κ. Λιάκος κάλεσε σε συνάντηση στελέχη, φίλους και υποστηρικτές της παράταξης από Νιφορέικα, Λακκόπετρα, Καλαμάκι, Λιμνοχώρι και Άραξο προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, καταγράφοντας παράλληλα, το μεγάλο ενδιαφέρον στελέχωσης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού με νέους ανθρώπους που τους ενώνουν το ενδιαφέρον, οι ανησυχίες και η αγάπη για τον τόπο τους.

Ο αριθμός των παρισταμένων ξεπέρασε τις προσδοκίες, καθώς στη συνάντηση παρευρέθηκαν αυθόρμητα δεκάδες πολίτες που εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Φίλιππο Λιάκο, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των δύο πρώην Δημάρχων, Χρήστου Νικολάου και Κώστα Καλαϊντζή.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Λιάκος, αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν και τα πέντε χωριά, όπως οι συνεχείς διακοπές στην υδροδότηση και η λειψυδρία, το κατεστραμμένο αγροτικό δίκτυο, η διάβρωση των ακτών, η έλλειψη έργων άρδευσης, η μη αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αράξου, κι άλλα.

«Και οι πέντε Κοινότητες έχουν μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα. Δεν έχουμε δρόμους, δεν έχουμε νερό. Οι καλλιέργειες μαραζώνουν, ο τουρισμός είναι ανύπαρκτος αφού οι παραλίες μας έχουν εξαφανιστεί από τη διάβρωση, δεν έχουμε σύνδεση με το τρένο, ούτε με το νέο αυτοκινητόδρομο της Πατρών- Πύργου, δεν έχουμε αξιοποιήσει το αεροδρόμιο του Αράξου. Και πόσα ακόμη προβλήματα που μας στερούν την ελπίδα. Δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Μόνο μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε ελπίδα και προκοπή στον τόπο μας. Βγαίνουμε μπροστά! Η νίκη μας περιμένει…», ανέφερε ο κ. Λιάκος, δίνοντας το σύνθημα για την εκκίνηση του αγώνα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν ονόματα πολιτών από όλο το κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Φίλιππου Λιάκου, ενώ ήδη προγραμματίζονται αντίστοιχες συναντήσεις με τους κατοίκους και των άλλων Κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις