Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Με επιτυχία δόθηκε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» το βράδυ της Κυριακής 24/7

Με επιτυχία δόθηκε η συναυλία της Δημοτι...

Πλήθος κόσμου απόλαυσε ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα διαμορφωμένο από μοντέρνα κομμάτια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου 2022 στον πεζόδρομο της Αιγείρας.

Πλήθος κόσμου προσήλθε για να απολαύσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα διαμορφωμένο από μοντέρνα κομμάτια. Μουσικά θέματα ταινιών, ροκ και πρωτότυπες συνθέσεις για μπάντα, αποτέλεσαν το μουσικό πρόγραμμα στην συναυλία, το οποίο εκτέλεσαν άψογα οι μουσικοί και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικής Υποστήριξης και Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας-Αιγείρας κα Μαρία Σταυροπούλου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην σπουδαία συμβολή της Δημοτικής Φιλαρμονικής αλλά και γενικά των φιλαρμονικών της περιοχής, στην καλλιέργεια της μουσικής αλλά και γενικά της καλλιτεχνικής συνείδησης στη νεολαία, τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση των τοπικών κοινωνιών και των θεσμικών τους εκφραστών να στηρίξουν έμπρακτα και αποτελεσματικά τη δουλειά των υπευθύνων.

Το παρών έδωσαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Χρυσανθόπουλος και Βασίλης Τομαράς.

Εντυπωσιακή στιγμή υπήρξε η εκφώνηση των μαθητών και η άψογη συνεργασία τους με τις Φιλαρμονικές της ευρύτερης περιοχής όπως του Συλλόγου Φιλαρμονικής Ακράτας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου. Ο Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας κ. Δημήτρης Μίχαλος ευχαρίστησε ξεχωριστά τους Μαέστρους των Φιλαρμονικών αυτών κ. Χρήστο Ασημακόπουλο και κ. Παναγιώτη Παναγάκο για την πολύτιμη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η ξεχωριστή συναυλία. Συγκεκριμένα, το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιαλείας για την ηχητική κάλυψη, τον ηχολήπτη της εκδήλωσης, Φώτη Πανταζή masternoiz, την κα Αθανασία Πάνου διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Αιγείρας για τα καθίσματα που παραχώρησε, το κατάστημα ΝΟΗΜΑ και τον κ. Αντώνη Σταυρόπουλο για την χορηγία με τις αφίσες της συναυλίας, τα καταστήματα ΠΥΘΑΡΙ και GILLES για την άψογη συνεργασία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture