Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΡΤ: Τι φέρεται να οδήγησε σε παραίτηση την Χρύσα Ρουμελιώτη

φωτό από fb

φωτό από fb

Δείτε τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου

Το τελευταίο ρεπορτάζ της Χρύσας Ρουμελιώτη από την Προεδρία της Δημοκρατίας πριν από την παραίτηση της, δίνει, σύμφωνα με πηγές της ΕΡΤ την απάντηση για τον πραγματικό λόγο της αιφνίδιας παραίτησης της.

 Ήταν αμέσως μετά την δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο, όταν το πανελλήνιο άκουγε την παρέμβαση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου η οποία φέρεται να αφορούσε εμμέσως πλην σαφώς την υπόθεση Λιγνάδη.

Η παρέμβαση αυτή έπαιξε παντού στα ηλεκτρονικά μέσα, απουσίασε όμως από το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου της ΕΡΤ. Ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Σακελλαροπούλου: «Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

 

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της δημοσιογράφου στο facebook

Kαι τη δεύτερη 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις