Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Joaquin Phoenix: 20 εκ. δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στο Joker 2

Joaquin Phoenix: 20 εκ. δολάρια για να π...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα

Η ταινία του Τοντ Φίλιπς με τον οσκαρικό Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) συνεχίζεται... Ο σκηνοθέτης έκανε την πρώτη επιβεβαίωση τον Ιούνιο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ότι το sequel του «Joker» προχωρά, με το εξώφυλλο του σεναρίου γραμμένο από τον ίδιο και τον συνεργάτη του στην πρώτη ταινία Σκοτ Σίλβερ, με τίτλο «Joker: Folie a Deux».

Ο χαρακτήρας του Joker είναι ένας από τους πιο διαβόητους ρόλους κακών και όχι μόνο από το σύμπαν της DC. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People, o ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019. Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής. Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

 Για το Joker 2 λέγεται ότι η αμοιβή του Φίνιξ θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι θαυμαστές του λένε ότι του αξίζει και ακόμη περισσότερα, καθώς η συγκεκριμένη ταινία θα επηρεάσει την ψυχική του υγεία. 

Νέα Harley Quinn η Lady Gaga (;)
 Ο τίτλος Joker: Folie a Deux, ο οποίος παραπέμπει σε παραίσθηση ή ψυχική ασθένεια που μοιράζονται δύο άνθρωποι, υποδηλώνει επίσης ότι ο Τζόκερ μπορεί να συνεργαστεί με έναν άλλο υπερκακοποιό - πιθανώς με τη φίλη του Harley Quinn, την οποία μπορεί να υποδυθεί η Lady Gaga. Το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός του House of Gucci βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τη Harley Quinn στο sequel - το οποίο θα είναι επίσης μιούζικαλ.

 Το The Hollywood Reporter ήταν το πρώτο που μοιράστηκε την είδηση, αναφέροντας ότι η Harley της Gaga θα υπάρχει «σε ένα διαφορετικό σύμπαν της DC» από αυτό που υποδύεται η Margot Robbie. Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής και του χαρακτήρα είναι ακόμα άγνωστες, η Harley - αρχικά γνωστή ως Dr. Harleen Quinzel - είναι το ερωτικό ενδιαφέρον / βοηθός του κακού Joker σε αρκετές επαναλήψεις της ιστορίας του Batman και γνώρισε τον μοχθηρό φαρσέρ ενώ υπηρετούσε ως ψυχίατρος στο Άσυλο του Άρκαμ της Gotham City.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight