Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Χαροπαλεύει 47χρονος που ξυλοκοπήθηκε στη συναυλία των Light και Thug Slime

Κύπρος: Χαροπαλεύει 47χρονος που ξυλοκοπ...

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κατέληξε ένας 47χρονος που υπέστη ξυλοδαρμό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε συναυλία των τράπερ Light και Thug Slime στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ο ALPHA Κύπρου, το θύμα του ξυλοδαρμού στη συναυλία νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσουν διάφορα πρόσωπα από τη συναυλία, μεταξύ αυτών και οι διοργανωτές ώστε να βρεθούν οι ένοχοι του ξυλοδαρμού.

Ο 47χρονος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον δράστη ή τους δράστες έξω από τον αμφιθεατρικό χώρο της συναυλίας, την οποία είχε πάει να παρακολουθήσει ως θεατής.

«Γύρω στις 11:10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γ.Ν.Λεμεσού ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, από το Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος. Από τις εξετάσεις που έγιναν έφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο», δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις