Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΚΕ Αχαΐας: "Εδώ και τώρα έκτακτη χρηματοδότηση στον Δήμο Πατρέων - Μόνιμη δουλεία με πλήρη εργασιακά διακαιώματα για όλους"

ΚΚΕ Αχαΐας: "Εδώ και τώρα έκτακτη χ...

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ αναφέρεται: "Ένα παιχνίδι σε βάρος του πατραϊκού λαού και των συμβασιούχων παίζεται τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Πατρέων. Για άλλη μια φορά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και η παρατάξεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τους λοιπούς συνοδοιπόρους τους, διαφόρων αποχρώσεων, επιδίδονται σε ένα αγώνα δήθεν υπεράσπισης των εργαζομένων και ρίχνουν λάσπη στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Όμως, είναι βαθιά γελασμένοι! Ο πατραϊκός λαός έχει κριτήριο και πείρα, όσο και να θέλουν ορισμένες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο. Όλοι τους προσπαθούν να μας πείσουν πως για την ανεργία, την ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις δεν φταίει η πολιτική των κομμάτων τους, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ότι δεν φταίει η πολιτική της ΕΕ που πιστά υπηρετούν.

Κανείς δεν ξεχνά τα έργα και τις ημέρες τους όσο αυτοί διοικούσαν το Δήμο Πατρέων τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες τους, την εχθρική τους στάση απέναντι στους εργαζόμενους και τους συμβασιούχους στους δήμους που διοικούν σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν ξεχνά ότι είναι τα κόμματά τους που ψήφισαν την απαγόρευση των προσλήψεων στους δήμους. Είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν με χέρια και πόδια το ένα αντιλαϊκό μέτρο πίσω από το άλλο και βρέθηκαν απέναντι σε κάθε μέτρο ανακούφισης του λαού, σε κάθε έργο προς όφελος των λαϊκών οικογενειών. Τα κόμματά τους και οι κυβερνήσεις τους είναι αυτές που πετσόκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ζωή με μισή δουλειά και λειψά δικαιώματα είναι παγιωμένη λύση, την ώρα που δισεκατομμύρια ευρώ δίνονται απλόχερα για τη στήριξη των «επενδύσεων» των επιχειρηματικών ομίλων.

Όση λάσπη και να ρίξουν για τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας και τον Αγωνιστή Δήμαρχο της Κώστα Πελετίδη δεν πρόκειται να πιάσει τόπο, αφού στις λαϊκές συνειδήσεις έχουν αποτυπωθεί οι αγωνιστικές διεκδικήσεις των τελευταίων χρόνων και όλα τα μέτρα που πάρθηκαν προς όφελος του πατραϊκού λαού, η στάση απέναντι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων και η προσπάθεια ανακούφισης των εργατικών και λαϊκών οικογενειών. Ας μην κρύβονται άλλο πίσω από δήθεν φιλεργατισμό και επαναστατικές κορώνες, αφού αυτοί και τα κόμματά που τους στηρίζουν στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται απέναντι σε κάθε πρωτοβουλία που υπηρετεί τις ανάγκες του λαού. 

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους συμβασιούχους, τον πατραϊκό λαό να διεκδικήσει μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, να μην ανεχτεί τη μισή ζωή και τα προγράμματα φτώχειας και εξαθλίωσης που αποτελούν μπαλώματα στην κατάσταση που έχουν περιέλθει οι δήμοι και που τους οδηγούν στην «αγκαλιά» του ιδιωτικού τομέα. Απαιτούμε να χρηματοδοτηθεί εδώ και τώρα έκτακτα ο Δήμος Πατρέων από τον κρατικό προϋπολογισμό, να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού". 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις