Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος πήγε σε εκδήλωση στο Προεδρικό και… έφυγε - Υπήρχαν μόνο σκάλες

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος πήγε σε εκδήλωσ...

Το δυνατό μήνυμά του για τα άτομα με αναπηρία

Σε εκδήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για ουκρανούς πολίτες με τα παιδιά τους που φιλοξενούνται στην Ελλάδα ήταν καλεσμένος ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η εκδήλωση έγινε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και πολλοί καλεσμένοι άκουσαν την ομιλία της προέδρου της Δημοκρατίας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ουκρανούς πολίτες που φιλοξενεί η χώρα μας, μετά την βάρβαρη ρωσική εισβολή.

Τι καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Ωστόσο, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην εκδήλωση.

Όπως περιγράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του, μόλις έφτασε στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου αντίκρυσε αυτό που πάντα τον φοβίζει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά!». «Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου! Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή!» γράφει ο ευρωβουλευτής και συγκλονίζει με την ειλικρίνειά του.

«Τελικά την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος. Αλλά αν δεν δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πως τελικά θα την αλλάξουμε;» καταλήγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας που δεν έχει φροντίσει να διευκολύνει την πρόσβαση στα άτομα με κινητικά προβλήματα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις