Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυρτώ: Ξεσπά η μητέρα της για το αίτημα αποφυλάκισης του Αχμέτ Βακάς

Μυρτώ: Ξεσπά η μητέρα της για το αίτημα ...

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της μετά τα χτυπήματα του αλλοδαπού εργάτη ξέσπασε

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η είδηση της πρόθεσης υποβολής αιτήματος αποφυλάκισης από τον Αχμέτ Βακάς.

Πρόκειται για τον αλλοδαπό εργάτη στην Πάρο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 κακοποίησε άγρια την 15χρονη –τότε- Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό της.

Η μητέρα της άτυχης Μυρτώς, Μαίρη Κοτρώτσου, προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, θυμίζοντας τα όσα βίωσε τότε, αλλά και τον πόνο που περνά όλα αυτά τα χρόνια βλέποντας ένα παιδί που ήταν γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες για τη ζωή να μεγαλώνει με αρκετά προβλήματα υγείας, καθηλωμένο σε μια αναπηρική καρέκλα.

«Τι θα πω εγώ στην Μυρτώ; Ο φονιάς σου, ο βιαστής σου, αυτός που σου έλιωσε το κεφάλι με 16 κατάγματα που σου έχυσε το μυαλό σου για να σε ληστέψει ζητά αποφυλάκιση;» αναρωτήθηκε η κυρία Κοτρώτσου.

«Ποτέ συγχώρεση στα τέρατα… Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να κάνει αυτό που του αξίζει… γιατί οι ανθρώπινοι νόμοι δεν είναι παρά μόνο μελάνι στο χαρτί…» έγραψε η μητέρα της Μυρτώς.

Διαβάστε την ανάρτηση της Μαίρης Κοτρώτσου:
«ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΘΥΜΟΣ

Μου είναι αδιανοητο εξωφρενικό παράλογο εφιαλτικό και αδυνατώ να το δεχθω:

Ο δολοφόνος του παιδιού μου ΕΞΩ;;;

Ποια δικαιοσύνη υπάρχει σ αυτόν τον τόπο που ζούμε; Ποιος δικάζει; ποιος επιβάλει ποινες; Οι δικαστές; Όχι βέβαια!!!

Τι νόημα έχει η ύπαρξη νόμων και η τήρηση τους; Απο ποιους πρώτα απ όλα… απο τους νομοταγείς; ήσυχους ανθρώπους που δεν κάνουν κακό;

Η απο τα κάθε ειδους καθάρματα αδιακρίτως φυλής και χρώματος που σκοτώνουν βιάζουν ληστεύουν ανύποπτους αθώους πολίτες που δεν φταίνε σε τιποτε;

Και τα παράθυρα <ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ> των νόμων γιατί υπάρχουν; Γιατί δεν τα κλείνουν επιτέλους;

Για να μπορεί το κάθε Τέρας αφού κάνει ότι κάνει να λέει: ΔΩΣΤΕ μου μια δεύτερη ευκαιρία; Η για να βγαίνουν αυτοί που θέλουν κάθε φορά;

Και για τα θύματα που είτε σαπίζουν στο χώμα είτε είναι ζωντανοί νεκροί τι κάνει το Κρατος; ΛΥΠΑΤΑΙ μόνο και η ζωή συνεχίζεται…

Εκείνα και οι οικογένειες τους δεν θα έχουν ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία…. Γι αυτους η ζωή έχει ήδη τελειώσει …

Αυτό είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ισονομία.

Έτσι μετα απο 10 εφιαλτικά χρόνια ατελειωτου σωματικού και ψυχικού πονου έρχεται το <ΤΕΡΑΣ >που κατέστρεψε την ζωή της ΜΥΡΤΩΣ μου που της στέρησε τα νιάτα της και τις χαρες για πάντα, που την καταδίκασε σε συνεχή σιωπή και αδυναμία οποιασδήποτε κινησης να ζητήσει τι?

Αποφυλακιση!!!

Απλό κατανοητό και ΑΔΙΚΟ!!!…

Και που δικάστηκε Τι; Και που πήρε ποινή; Τι; Για ποιο λόγο υπάρχουν η αστυνομία και οι δικαστές;

Για να κάνουν συλλήψεις, δικές και μετά να έρχεται ενα παραθυράκι κοινώς <ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ> που ψηφίστηκε κάπου κάποτε για να βγάζει έξω τον εκάστοτε ειδεχθή δολοφόνο;

ΣΥΝΗΘΗΣ τακτική νόμιμη και πονηρή!!!

ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ! ΟΛΑ για τα ΜΑΤΙΑ του κόσμου. Ένας σανός που μας ταΐζουν και μας κοιμίζουν και εμείς τον τρώμε γιατί θελουμε να πιστεύουμε οι νόμοι είναι πάνω απ όλους και απ όλα…

ΘΑΥΜΑΖΩ & ΖΗΛΕΥΩ την τσιγγάνα που μπήκε στο δικαστήριο και σκότωσε τον φονιά του παιδιού της.

Αυτή μπορεί να κοιμάται ήσυχη τουλάχιστον. Ο φονιάς του παιδιού της είναι εκεί που του αξίζει.

Έδωσε ένα όρκο και τον τήρησε. Μπραβο της. Όλα τα αλλά είναι ναχαμε να λέγαμε για να ξεχνάμε….

Δήθεν ισόβια δήθεν μεταμέλεια δήθεν άσχημη διαβίωση στις φυλακές. Για ποιους;

Σίγουρα όχι γι αυτους που προστατεύουν οι γνωστοί αγνωστοι, που τους πληρώνουν τους δικηγόρους στις δικές τους, που στέλνουν ΜΚΟ να δίνουν για λογαριασμό τους λεφτά στην φυλακή για να καλοπερνάνε και να παχαινουν απο την καλοπέραση για να κάνουν και τους μαγκες γιατί ως γνωστό οποίος έχει χρήματα στη φυλακή καλοπερνάει και να ορμάνε να κτυπούν και άλλους, αυτοί οι δήθεν μεταμελημένοι και να τους στέλνουν στην εντατική με βαρειες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. (μια απορία μόνο:Τόσο θράσος που κτυπά και Αλβανό? Μπραβο τον φοβούνται και αυτοί φαίνεται και τους είχα για σκληρότερους)….

ΕΡΩΤΗΣΗ:γιατί δεν έχει γίνει δίκη για τον τραυματισμό του Αλβανού στην φυλακή πριν 1,5 χρόνο;

Μήπως για να μην γραφτεί ως νεα καταδίκη στον φάκελο του και δεν μπορεί να κάνει αίτηση Αποφυλάκισης;;; σκοπίμως;;;

ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ στα ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να είναι ΙΣΟΒΙΑ

Τι θα πω εγώ στην ΜΥΡΤΩ; Ο φονιάς σου ο βιαστής σου αυτός που σου έλιωσε το κεφάλι με 16 καταγματα που σου εχυσε το μυαλό σου για να σε ληστέψει ζητα: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ;
ΠΟΤΕ ….συγχώρεση στα ΤΕΡΑΤΑ…
εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να κάνει αυτό που του αξίζει … γιατί οι άνθρωπινοι νόμοι δεν ειναι παρά μονο μελάνι στο χαρτί….»

Δικαίωση από το ΣτΕ
Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μυρτώ και την οικογένειά της από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο τη δικαίωσε σχετικά με την αποζημίωση.

Σύμφωνα με την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, το Ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να της καταβάλει αποζημίωση μετά τον τραυματισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουλίου του 2012, στην παραλία «Χρυσή Ακτή» της Πάρου η -15χρονη τότε- Μυρτώ δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος τη βίασε και την τραυμάτισε βαρύτατα, και έκτοτε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρίας 100%.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας με μία άρρηκτα θεμελιωμένη απόφασή τους έκριναν ότι η Μυρτώ δικαιούται αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο, το ύψος της οποίας όμως θα καθοριστεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, στο οποίο αναπέμφθηκε η υπόθεση.

Παράλληλα, το ΣτΕ κάνει εκτενή αναφορά στις υποχρεώσεις που έχει η Ελληνική Αστυνομία απέναντι στους παρανόμως εισερχομένους και διαμένοντας αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις