Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Δούκα «λύγισε» το Twitter

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Δο...

Συγκλονιστικό το φινάλε της σειράς

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έφτασε στο τέλος της, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις. Το τελευταίο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07.07.2022), βάφτηκε με αίμα και ήταν καθηλωτικό. 

Μετά από τρεις κύκλους, οι πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες», είτε δικαιώθηκαν, είτε λυτρώθηκαν. Ο καθένας πάντως έγραψε σίγουρα τον δικό του μοναδικό επίλογο. Το μεγάλο φινάλε επιφύλασσε… happy end για τις αδερφές Σταμίρη, αλλά και μια σημαντική απώλεια. Ο Δούκας Σεβαστός, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, έπεσε νεκρός από τα χέρια του Ακύλλα, προκειμένου να σώσει την Ελένη και το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Μετά την προβολή της συγκεκριμένης σκηνής, το Twitter «έπεσε» από τα σχόλια. Οι χρήστες βυθίστηκαν στο πένθος και έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Δούκα και να ευχαριστήσουν τον Λεωνίδα Κακούρη για τις ερμηνείες του τα τρία αυτά χρόνια.

«Αντίο στον πιο καλογραμμένο κακό της ελληνικής τηλεόρασης. Στον χαρακτήρα που αγαπούσες να μισείς», «Δεν έχουμε λόγια. Μόνο συγκίνηση», «Λεωνίδα Κακούρη και Δούκα ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και τις σκηνάρες σας αυτά τα τρία χρόνια», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που «έπαιξαν» στο Twitter. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight