Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Σάββατο στο Chart Show η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια

Το Σάββατο στο Chart Show η Δέσποινα Βαν...

Θα είναι το τελευταίο Chart Show της σαιζόν με τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή να δίνει ραντεβού το φθινόπωρο με νέα charts και πολλή μουσική

Αυτό το Σάββατο 9/7 στις 21:30 το Chart Show, η μουσική εκπομπή του Alpha με παρουσιάστρια τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά τη σεζόν και βάζει τα καλοκαιρινά του!

Η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών. Μαζί της, όπως κάθε φορά θα είναι ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκαλύπτοντας τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους & άφθονο παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα του καλοκαιριού!

Τραγούδια που κρύβουν μέσα τους την ανεμελιά των διακοπών, τη ζεστασιά του ήλιου, τη δροσιά της θάλασσας, τα χρώματα του ουρανού και τον ερωτισμό της καλοκαιρινής νύχτας.

Αυτό το Chart Show μεταδίδει καλοκαιρινά vibes με την Έλλη Κοκκίνου ενώ ακόμα στη μουσική σκηνή της εκπομπής θα ανέβουν και οι Σοφία Αρβανίτη, Βαγγέλης Γερμανός, Κρυσταλλία, Λαθρεπιβάτες, Δημήτρης Ταταράκης, Prestige The Band.

Τέλος στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται & τη Βίκυ Γεροθόδωρου, τη Μικαέλα Θεοφίλου, και τον Δημήτρη Μακαλιά!

Το Chart Show που τα έχει πάει καλά από τηλεθέαση, εύχεται καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού τη νέα σεζόν με νέα charts και πολλή μουσική!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight