Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής

Πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση...

Τι συζητήθηκε

Με την παρουσία του π. Πρόεδρου, π. Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Παπανδρέου, του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, των μελών της ΚΠΕ και των Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων, συνήλθε και συνεδρίασε διευρυμένα ως πολιτικό όργανο η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα.

"Στην συνεδρίαση με την πολιτική εισήγηση του ο Γραμματέας Νίκος Μοίραλης επικεντρώθηκε στην ανάγκη των εξωστρεφών δράσεων και πολιτικών πρωτοβουλιών  προκειμένου η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να επανασυνδεθεί με την κοινωνία.

Σειρά είχε η τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στην οποία ο π. πρωθυπουργός τόνισε το μεγάλο διάστημα της άστοχης για των χώρα διακυβέρνηση από την Νέα Δημοκρατία από το 2004 έως και σήμερα, ενώ κατέστησε σαφή την ανάγκη της επαναφοράς της πολιτικής στον κοινωνικό διάλογο, με δημοκρατικές αξίες μακριά από πελατειακές και μικροκομματικές αντιλήψεις. Ο π. πρωθυπουργός επισήμανε ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη υπήρξε ο πυλώνας σταθερότητας και υπεύθυνης Εθνικής και Ευρωπαϊκής στρατηγικής για την χώρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, υποδομών, περιβάλλοντος κ.α.

Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε η μοναδική μεταρρυθμιστική δύναμη που έδωσε οντότητα στον κοινωνικό διάλογο, στην δημοκρατία, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία, ενώ παράλληλα δίχως να υπολογίζει το πολιτικό κόστος προώθησε όλες εκείνες τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής συμμέτοχης δίχως αποκλεισμούς. 

Το πολιτικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών όποτε αυτές και αν γίνουν δεν θα πρέπει να είναι για ποιο λόγο θα καταψηφίσει την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ο λαός το ζει ήδη στην καθημερινότητα του με την αισχροκέρδεια και τον πληθωρισμό να καλπάζουν. Βλέπει την διαφορά στην τσέπη του.

Αλλά πως ο λαός με τη θετική ψήφο του στο ΠΑΣΟΚ θα διαμορφώσει συνθήκες ανατροπής των σημερινών συσχετισμών, για να δοθεί ελπίδα και προοπτική στην χώρα μας επαναφέροντας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις