Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός - Καπραβέλος: «Να μην πληρώσουμε σε ζωές την καλή πορεία του τουρισμού»

Κορωνοϊός - Καπραβέλος: «Να μην πληρώσου...

«Ήταν μεγάλο λάθος που σταμάτησε η υποχρεωτική χρήση μάσκας»

Σχετικά με το ζήτημα της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού τοποθετήθηκε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, κ. Νίκος Καπραβέλος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο χειμώνας είναι απρόβλεπτος, «δεν ξέρουμε τι χειμώνας θα έρθει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διασπορά του ιού είναι μεγάλη και αυτό αποτυπώνεται στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, δηλαδή τους διασωληνωμένους. Τα αυξημένα κρούσματα αποτυπώνουν ένα μικρό μέρος της κατάστασης, τονίζει.

«Πληρώνουμε τη μεγάλη χαλάρωση των μέτρων τη στιγμή που η πανδημία και ο ιός δείχνει τη δυναμική του με μία νέα παραλλαγή, την Οmicron 5, που χτυπάει και το κατώτερο αναπνευστικό», διευκρίνισε ο Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο MEGA.

«Ήταν μεγάλο λάθος που σταμάτησε η υποχρεωτική χρήση μάσκας» είπε και απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα προστασίας «για να μην πληρώσουμε σε ζωές την καλή πορεία του τουρισμού».

Για την αναχαίτιση της εξάπλωσης των κρουσμάτων ο κ. Καπραβέλος πρότεινε να γίνονται έλεγχοι στα σημεία εισόδου, να εφαρμόζονται οι μάσκες υποχρεωτικά και να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα με την τρίτη και τέταρτη δόση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις