Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωάννα Παπαθανασίου: Πρώτη των πρώτων στην Αχαΐα στο 1ο επιστημονικό πεδίο με 19.500 μόρια

Ιωάννα Παπαθανασίου: Πρώτη των πρώτων στ...

Τι λέει στο thebest.gr

Απόλυτα ικανοποιημένη από την επιτυχία της στην Πανελλαδικές Εξετάσεις δηλώνει στο thebest.gr η Ιωάννα Παπαθανασίου, η οποία πιάνει την Νομική Αθηνών.

 Πρώτη των πρώτων στην Αχαΐα στο 1ο επιστημονικό πεδίο συγκέντρωσε 19.500 μόρια γράφοντας  Λατινικά 20, Αρχαία 19,7, Ιστορία 19,7 και Έκθεση 18,6.

Η Ιωάννα ήταν μαθήτρια του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών και όπως μας ανέφερε θέλει να ασχοληθεί με την διπλωματία, την πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις.

«Από πολύ νωρίς βρήκα το δρόμο μου επιλέγοντας να ακολουθήσω το δρόμο της διπλωματίας και των διεθνών σχέσεων. Στην 3η Γυμνασίου αποφάσισα να διευρύνω τις  γνώσεις μου σε θέματα όπως η παγκόσμια διπλωματία μέσω του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, η κοινωνική δικαιοσύνη μέσω του Πανεπιστημίου της Καλιφορνιας Santa Cruz και τα ανθρώπινα δικαιώματα μέσω του πανεπιστημίου Stanford.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο ειρηνικό, δικαιοσύνης ισότητας και αλληλεγγύης  και αυτό θα επιδιώξω ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στη Νομική» ανέφερε στο thebest.gr. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις