Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλαδικές 2022 - Αποτελέσματα: Πώς υπολογίζετε τα μόρια - Οι συντελεστές βαρύτητας και τα στατιστικά

Πανελλαδικές 2022 - Αποτελέσματα: Πώς υπ...

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υποψηφίων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Πόσοι ήταν οι υποψήφιοι, τι ισχύει με τους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων και πώς υπολογίζονται τα μόρια

Λίγα λεπτά πριν τις 13:00 η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 πήρε τέλος. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και πλέον οι μαθητές γνωρίζουν τις βαθμολογίες τους σε όλα τα μαθήματα. Σειρά παίρνει η αγωνία για το πού θα φτάσουν οι βάσεις των σχολών στις οποίες επιθυμούν να εισαχθούν, ο υπολογισμός των συντελεστών βαρύτητας και των μορίων.

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στα λύκεια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, όλης της χώρας και τους υπόλοιπους τρόπους γνωστοποίησης των βαθμολογιών. Σε αυτή περιλαμβάνονται και στατιστικά στοιχεία, για το πόσοι ήταν οι υποψήφιοι, τις επιδόσεις τους αλλά και οδηγός για το πώς θα υπολογίσουν τα μόρια έτσι ώστε να συμπληρώσουν κατάλληλα το μηχανογραφικό.

«Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, ενώ έχουν αποσταλεί και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο των υποψηφίων, σε όσους το είχαν αιτηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις