Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκινούν την λειτουργία τους οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεκινούν την λειτουργία τους οι π...

Οι ανακοινώσεις του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Τη συνέχεια της λειτουργίας των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων για το θέρος 2022 χωρίς οικονομική συμμετοχή από τους ωφελούμενους ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης. Πρόκειται για:

– Το 5ο Θερινό ΚΔΑΠ στη Πλαζ του πρώην ΕΟΤ &

– Το 6ο Θερινό ΚΔΑΠ στα Ροΐτικα στο χώρο της «Πρώην Παιδικής Εξοχής»

Τα προγράμματα θα εκπονηθούν έως και 12/8/2022.

Το 5ο Θερινό ΚΔΑΠ και 6ο Θερινό ΚΔΑΠ (Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις) θα φιλοξενήσουν παιδιά με έτη γέννησης από 1/1/2009 έως 31/12/2014.

Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία λεωφορεία. Η ημερήσια απασχόληση θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και δραστηριότητες που έχουν κεντρικό άξονα την επαφή των παιδιών με τις τέχνες, τον αθλητισμό, τη φύση, την επιστήμη, σε μια εποχή όπου τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα στερούν την ποιοτική εκπαίδευση και μάθηση, καθώς η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται κατά πρωτίστως σε παιδιά λαϊκών οικογενειών του Δήμου.

Έτσι, με αυτό τον προσανατολισμό και σε συνεργασία με τις πολιτιστικές δομές του Δήμου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Πολιτιστικός Οργανισμός – ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας), την Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού και συμμετοχή αθλητικών σωματείων, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Ενέργειας θα εκπονηθούν προγράμματα για τη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις