Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές.

Ταύρος

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Δίδυμοι

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα… Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας με εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση από κάθε όρο και υπάρχει περίπτωση ακόμη και τραυματισμών.

Καρκίνος

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας δουλέψει ή να σας εξαπατήσει.

Λέων

Εμπιστευτείτε την τύχη σας και την δικαιοσύνη του σύμπαντος σήμερα και όλα θα πάνε κατ ευχή! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε κάπως από τις προθεσμίες μιας εργασίας ή κάτι να σας απογοητεύσει ελαφρά γιατί δεν καρποφόρησε όπως θα το περιμένατε ή το είχατε προγραμματίσει, αλλά έχετε κατά νου, πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το διαπιστώσετε με την πάροδο του χρόνου! Αποφύγετε ωστόσο ανεύθυνους χειρισμούς, ειδικά στα οικονομικά σας. Σκεφτείτε διεξοδικά κάθε κίνηση σας οικονομικού ενδιαφέροντος!

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Ζυγός

Βρίσκεστε σε μια δύνη, σε ένα καταλυτικό σημείο της μεταβατικής περιόδου. Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές και τα προβλήματα. Ήδη έχετε καταφέρει πολλά και στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους

Σκορπιός

Αποφύγετε σήμερα την βιασύνη, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο η μέρα να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την προσωπική σας ζωή. Όσοι βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σας εκφράζει πλέον, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να την τερματίσετε. Αντίθετα, όσοι είστε ελεύθεροι, σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα πρέπει απλά να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας δεν υπαγορεύονται από τα συναισθήματα της στιγμής, άλλα είναι προϊόν μακροχρόνιας και ώριμης σκέψης.

Τοξότης

Έχοντας τους στόχους σας πάντοτε κατά νου, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους. Μην χάνετε τον προσανατολισμό σας, παρασυρμένοι από τον ρυθμό της μέρας. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σας ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πνευματικά και να επιτύχετε όσα ονειρεύεστε.

Αιγόκερως

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Υδροχόος

Είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχετε σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη, φίλοι Καρκίνοι. Εάν οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αφορούν την εργασία ή την επιχείρηση σας, με προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρετε να περισώσετε όσα μπορείτε. Εάν αφορά την προσωπική σας ζωή, χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε, αφού ξεπεράσετε το σοκ, να ανακτήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τις δυνάμεις του, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ιχθείς

Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε ένταση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being