Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτοί είναι οι τέσσερις αρχηγοί του ζωδιακού κύκλου

Αυτοί είναι οι τέσσερις αρχηγοί του ζωδι...

Δεν μπορεί να τους σταματήσει τίποτα

Υπάρχουν άνθρωποι γεννημένοι αρχηγοί, και άλλοι που συμβιβάζονται πιο εύκολα με την δεύτερη θέση.

Τα τέσσερα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από την πρωτιά.

Γεννήθηκα για να είναι πρώτοι και ξέρουν καλά τι να κάνουν για να το πετύχουν.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως από μικρή ηλικία θέτει στόχους στην ζωή του. Είναι τόσο προσηλωμένος σε αυτούς που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει στην προσοχή του. Δεν αποθαρρύνεται από αναποδιές. Αντιθέτως, παίρνει περισσότερη δύναμη και συνεχίζει με μεγαλύτερο πάθος. Θα δουλέψει σκληρά, θα κάνει όσες θυσίες χρειάζονται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Ο Αιγόκερως είναι ευρηματικός και κάνει μεγάλα όνειρα, που συνήθως πραγματοποιεί.

Λέων
Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και αρχηγός. Δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα λιγότερο ή… κατώτερο. Οι στόχοι του πάντα είναι υψηλοί και το σημαντικό για εκείνον είναι ότι έχει τα προσόντα για να τους πετύχει. Είναι έξυπνος, έχει αυτοπεποίθηση και δεν συμβιβάζεται με τα… χαμηλά. Κυρίως έχει το πείσμα για να τους κυνηγήσει ως το τέλος και να τους κατακτήσει. Μπορεί να δυσκολευτεί σε κάποια σημεία, λόγω υπερβολικών προσδοκιών, όμως η περηφάνια του και ο εγωισμός του δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να αποτύχει ή να τα παρατήσει. Θα συνεχίσει να παλεύει.

Ταύρος
Το πείσμα του Ταύρου δεν έχει… αντίπαλο. Όταν το ζώδιο αυτό βάλει έναν στόχο, θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τα καταφέρει. Θέλει και εκείνο στην ζωή του να φτάσει ψηλά, να βγάλει χρήματα για να νιώθει ασφάλεια και να αποκτήσει υλικά αγαθά. Θέλει να παρέχει τόσο στον ίδιο, όσο και στους αγαπημένους του ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να «ανέβει» ιεραρχικά και να έχει μια πετυχημένη καριέρα.

Κριός
Ο Κριός θέλει να είναι ηγέτης. Αρχηγός. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό από εκείνον και μάλιστα δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον στο οποίο παίρνει… εντολές από άλλους. Όπως και τα προηγούμενα ζώδια, έτσι και ο Κριός, θέλει να φτάσει ψηλά. Θέλει να είναι το πρώτο βιολί, ο στρατηγός στη μάχη. Για να το πετύχει αυτό θα κάνει ό,τι χρειαστεί και θα εξουδετερώσει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being