Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σούπερ Κική: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ»

Σούπερ Κική: «Άκουσα την καρδιά του να χ...

Συγκινημένη στον υπέρηχο για το μωρό της

Έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη της Σούπερ Κικής πως θα γίνει μαμά.

Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα όπως έγραψε έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της μιας και έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.
«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε η Σούπερ Κική.

Η Super Κική το πρωί της Δευτέρας 27/6 βρέθηκε στον γιατρό της για τον καθιερωμένο υπέρηχο, όπου είδε μέσα από την κάμερα το μωρό της. Η ίδια μάλιστα, στη συνέχεια ανήρτησε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένη ενώ στη συνέχεια έγραψε: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight