Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Tους φόρεσαν "βραχιολάκια" για κατοχή ναρκωτικών

Δυτική Ελλάδα: Tους φόρεσαν "βραχιο...

Σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών:
- δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1,3 γραμμάρια κάνναβης και  ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού κάνναβης.
- Μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε,  βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μια συσκευασία, που περιείχε ένα  γραμμάριο ηρωίνης.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης
Δράσης Αγρινίου, σε δύο περιπτώσεις, τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγρινίου, σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν: 6,1 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.

Επίσης, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Αγρινίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε δύο ανήλικους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, διαπίστωσαν ότι οι τελευταίοι απέρριψαν στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε 1,1 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ενώ επιπλέον ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, οκτώ γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας με μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις