Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Γ. Βαγενάς: Ήθελα να ενώσω τους εμπόρους- Το μήνυμα μετά τις εκλογές

Πάτρα- Γ. Βαγενάς: Ήθελα να ενώσω τους ε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε στο thebest.gr

Το πρώτο του μήνυμα ενότητας στέλνει ο Γιώργος Βαγενάς μετά τη νίκη του συνδυασμού στις εκλογές του εμπορικού συλλόγου της Πάτρας.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Βαγενάς, «προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο τις έδρες, μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης που θα κρατήσει περίπου μέχρι τη  1:00. Ο συνδυασμός μας πήρε έξι έδρες ενώ ο συνδυασμός του κ. Ζαφειρόπουλου πήρε τρεις. Από δύο έδρες πήραν οι συνδυασμοί  του κ. Κατσιγιάννη, του κ. Ρούπα και του του κ. Τηλιγάδη.

Η διαδικασία έδειξε ότι είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος σε συμμετοχή πανελλαδικά. Μάλιστα οι εμπορικοί σύλλογοι που ακολουθούν ψήφισαν κυρίως ηλεκτρονικά. Το γεγονός ότι 1050 άτομα ήρθαν να ψηφίσουν δια ζώσης είναι μία μεγάλη επιτυχία.

Ήθελα να ενώσω τους εμπόρους και το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο συνδυασμός μας πράγματι ήρθε για να ενώσει. Οι άνθρωποι που ψήφισαν αναγνωρίζουν το έργο μας και έδειξαν ότι ζητούν συνεργασία και ομόνοια, όχι διχόνοια. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις