Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Σταυριανός ο 72χρονος που έχασε τη ζωή του στην πισίνα στο Λυκοχωρό

Πάτρα: Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος ...

Υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που εκτελούσε εργασίε

Συγκλονισµένη είναι η Πάτρα από τον τραγικό θάνατο του γνωστού επιχειρηµατία Χρήστου (Τάκη) Σταυριανού, επί σειρά ετών ιδιοκτήτη του καταστήµατος «Crystal Gallery» µε είδη υαλικών στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο Χρήστος Σταυριανός άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το πρωί, σε ηλικία 72 ετών, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που εκτελούσε εργασίες στην πισίνα του σπιτιού του στο Λυκοχωρό. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας µπήκε στην πισίνα, ενώ είχε νερό, προκειµένου να επιδιορθώσει τον φωτισµό και εκεί έµελλε να γραφεί ο τραγικός επίλογος. Όταν οι δικοί του αντελήφθησαν πως ήταν µέσα στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις, ενηµέρωσαν το ΕΚΑΒ. Κινητή µονάδα κατέφθασε στο σηµείο αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον 72χρονο.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ο Χρήστος Σταυριανός ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας εξαιτίας της επιχειρηµατικής του δραστηριότητας. Με καταγωγή από την Αθήνα, πολιτογραφήθηκε Πατρινός καθώς αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επαγγελµατικά και κοινωνικά στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

 Η γνωριµία µε τη σύζυγό του Μαίρη το γένος Ιγγλέση στην Αγγλία όπου σπούδασαν στάθηκε µοιραία για όλη του τη ζωή. Αποφάσισαν να έρθουν στην Πάτρα και ανέλαβαν την συνέχιση της επιχείρησης του πατέρα της Μαίρης Ιγγλέση, ανοίγοντας ένα κατάστηµα µε κρύσταλλα και υαλικά είδη στην πλατεία Όλγας στο ύψος της Αράτου, ενώ λίγα χρόνια αργότερα άνοιξαν το κατάστηµα Crystal Gallery στην οδό Κορίνθου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΣ

Άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός, δραστήριος, ευγενικός και δοτικός, ο Χρήστος (οι φίλοι του τον αποκαλούσαν Τάκη) Σταυριανός είχε ασχοληθεί ενεργά στο παρελθόν και µε τον Εµπορικό Σύλλογο προσφέροντας στον κλάδο τον ελεύθερο χρόνο του. Υπήρξε ένας υποδειγµατικός οικογενειάρχης και πατέρας για τις δύο κόρες του, τη Ρόη, η οποία ζει στην Αγγλία και την Ιρένε, η οποία συνεχίζει την οικογενειακή εµπορική παράδοση διατηρώντας κατάστηµα µε είδη κοσµηµάτων στην συµβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος, στο κέντρο της πόλης, ενώ υπήρξε και ένας αξιολάτρευτος παππούς για τα εγγονάκια του.

Το σοκ για την οικογένειά του είναι µεγάλο, καθώς έχασαν τον στυλοβάτη τους, τόσο απρόσµενα και τόσο απροσδόκητα. Η κηδεία του θα γίνει την προσεχή Τρίτη στις 6 µ.µ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Πατρών ενώ η ταφή στο Α΄ ∆ηµοτικό Κοιµητήριο Πατρών.

Πηγή:Εφ. Γνώμη 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις