Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να πάρει διαζύγιο - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Πάτρα: Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε...

Τι ανέφερε

Ο δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης μίλησε για την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε εκείνον, καθώς ήταν αποφασισμένος να κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Μετά τον καυγά που είχε το ζευγάρι, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε διαζύγιο και γι’ αυτό πήγε σε δικηγόρο. Μάλιστα, και οι δύο πλευρές συμφωνούσαν για ένα συναινετικό διαζύγιο, μέχρι που μία δολοφονία έφερε την ανατροπή.

Όπως τόνισε ο κος Σορβατζιώτης, ο Μάνος Δασκαλάκης επισκέφτηκε το γραφείο του στις 6 Απριλίου.

«Λόγω προβλημάτων που είχε στη σχέση ήθελε να καταθέσει αίτηση συναινετικού διαζυγίου μαζί με τη σύζυγό του. Τον ρώτησα ποιος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου και μετά το πρωί κάλεσα τον συνάδελφο, που μου επιβεβαίωσε την πληροφορία».

Στις 7 Απριλίου ξεκίνησαν οι διαδικασία του διαζυγίου, όμως στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο.

Στις 9 Απριλίου ο Μάνος Δασκαλάκης κάλεσε τον δικηγόρο και του είπε πως το παιδί είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και παράλληλα είχε πρόβλημα, διότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τον άφηνε να μπει μέσα στο θάλαμο νοσηλείας.

«Δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να σκότωσε τρία παιδιά. Σε ορισμένα ζητήματα είμαστε άνθρωποι και υπάρχουν ορισμένες ευαισθησίες. Θερώ και πιστεύω ότι είναι σπουδαία υπόθεση από εγκληματολογικό περιεχόμενο, αλλά και στο κομμάτι της υπεράσπισης ή παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας, βέβαια και της κοινωνίας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις