Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ο Νίκος Μοίραλης

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Νέος Γραμματέας της Νομαρχ...

Υπερψηφίστηκε με 8-7 ψήφους του Θανάση Γιανναδάκη

Συνεδρίασε απόψε για πρώτη φορά η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας μετά τις εκλογές της 8ης Μαΐου, η οποία και συγκροτήθηκε σε σώμα προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος Γραμματέας. Έπειτα απο την διαδικασία νέος γραμματέας αναδείχθηκε ο Νίκος Μοίραλης, ο οποίος υπερψηφίστηκε με 8-7 ψήφους του Θανάση Γιανναδάκη. Στη θέση της αναπληρώτριας γραμματέα εκλέχθηκε η Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου. Υπεύθυνος επικοινωνίας και ΜΜΕ είναι ο Γεράσιμος Φεσσιάν και υπεύθυνος οργανωτικού ο Αντώνης Κόλλιας.

Σε ανάρτησή του, αμέσως μετά την εκλογή του, ο Νίκος Μοίραλης ανέφερε:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για την τιμή που μου έκαναν και με ανέδειξαν γραμματέα του οργάνου.
Η νέα μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, με διάθεση να δουλέψουμε ώστε η παράταξη μας να έχει θέση πρωταγωνιστή στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας.
Μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους της νομαρχιακής επιτροπής, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής, τις συντονιστικές οργανώσεις και τον βουλευτη του νομού μας, Γιώργο Παπανδρέου, έχουμε χρέος να γυρίσουμε το νομό από άκρη σε άκρη με σκοπό να επανασυνδεθούμε με την κοινωνία.
Από αύριο ξεκινάμε δουλειά με στόχο την καταληψη της δεύτερης έδρας στο νομό Αχαιας και τον υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων μας.
Αγώνας αγώνας αγώνας!!!!

Ο Θανάσης Γιανναδάκης σε ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρει:

Συγχαρητήρια στο Νίκο Μοίραλη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα προοδευτικό Κίνημα, πιστό στις ιδρυτικές του αρχές για τη Δημοκρατία και το Σοσιαλισμό. Για την πρόοδο των πολλών και στο πλάι των κοινωνικών στρωμάτων που χρειάζονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, στήριξη από τον προοδευτικό χώρο. Για τον κόσμο της εργασίας και του υγιών παραγωγικών δυνάμεων. Για τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις