Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ο Θύμιος δεν θέλει καμία βοήθεια» λέει στο thebest o πρόεδρος τoυ Silver Alert

«Ο Θύμιος δεν θέλει καμία βοήθεια» λέει ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η κουβέντα με τον ψυχολόγο

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς που γι’ αυτόν  νοιάστηκε όλη η χώρα, όταν εξαφανίστηκε για σχεδόν 46 ημέρες, μετά από bullying που είχε κατ’ επανάληψη δεχθεί στον Πύργο, βρέθηκε πριν δυο ημέρες. Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα; Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο thebest.gr ο πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, ο Θύμιος δεν επιθυμεί την βοήθεια κανενός. «Στην παρούσα φάση, ο Θύμιος δεν θέλει βοήθεια από κανέναν. Μίλησε με δικό μας ψυχολόγο, τον πιο έμπειρο σε τέτοιες καταστάσεις και δεν δέχεται καμία βοήθεια, τουλάχιστον προς το παρόν και το λέω γιατί το τηλέφωνο του ψυχολόγου το κράτησε. Από ‘κει και πέρα το forum «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος» θέλουν να του πάρουν ένα κινητό τηλέφωνο για να μην έχει να πληρώνει και να του περάσουν κάποια τηλέφωνα που θα μπορεί να μιλάει και να ζητήσει βοήθεια όταν εκείνος το χρειαστεί. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Ήμασταν και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον διοικητή της αστυνομίας και αυτό που είπαμε είναι να κάνουμε και μια προσπάθεια και με τον Δήμαρχο, ο οποίος πήγε στην Ασφάλεια, μίλησε με τον Θύμιο και τελικά έφυγαν από εκεί μαζί».

Μιλώντας για τις ημέρες αναζήτησης του 39χρονου και τις πληροφορίες ότι βρίσκονταν και στο Πειραιά, ο κ. Κουρούκλης είναι κατηγορηματικός: «Μιλώντας με τον διοικητή του Πύργου, αφού είχε βρεθεί ο Θύμιος, που είπε ότι έψαχναν «πέτρα πέτρα» την περιοχή, αυτό που του απάντησα ήταν, ότι όταν εσείς ψάχνατε «πέτρα πέτρα» στον Πύργο, ο Θύμιος ήταν στο Πειραιά και γι’ αυτό δεν τον βρίσκατε. Ο Θύμιος, δεν ήταν και τις 46 ημέρες στον Πύργο. Ο Θύμιος επιβεβαιωμένα ήταν στο Πειραιά και επέστρεψε στον Πύργο».

Αναφορικά, με τα άτομα που ενοχλούσαν τον Θύμιο στον Πύργο, τονίζει:  «Εμείς ως Silver Alert, θα κάνουμε ένα συμβούλιο να δούμε αν με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει θα απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ή θα αφήσουμε να προχωρήσει η υπόθεση στην Εισαγγελία του Πύργου. Πάντως, από πληροφορίες μαθαίνω ότι ο Δήμαρχος, προσπαθεί να πείσει τον Θύμιο, να μαζευτούν όλοι, να του ζητήσουνε συγνώμη και να λήξει το θέμα εκεί. Δεν ξέρω τίνος παιδιά είναι αυτά και τους λόγους που οδηγούν τον Δήμαρχο στο να προχωρήσει στην κίνηση αυτή. Θα έχω μια επαφή μαζί του, Τετάρτη ή Πέμπτη για να δω συνολικά που βρίσκεται η υπόθεση του Θύμιου».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις