Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: Εκλέγει Γραμματέα απόψε η Νομαρχιακή Αχαΐας- Νίκος Μοίραλης και Θανάσης Γιανναδάκης οι διεκδικητές

ΠΑΣΟΚ: Εκλέγει Γραμματέα απόψε η Νομαρχι...

Στις 8 το βράδυ

Τον νέο Γενικό Γραμματέας της εκλέγει απόψε Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, στις 8 το βράδυ οπότε και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ» η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος κομματικού οργάνου. Τη θέση διεκδικούν οι Νίκος Μοίραλης και Θανάσης Γιανναδάκης. Όπως έχει γράψει το thebest.gr ο πρώτος σε ψήφους Νίκος Μοίραλης, είναι αυτός που θα καλέσει σε συγκρότηση το σώμα

Πότε θα συγκροτηθεί η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας;

Μοίραλης- Γιανναδάκης: Οι «μονομάχοι» για τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ μιλούν στο thebest.gr

Στη συνεδρίαση εκτός από τα 15 μέλη της νέας (Νίκος Μοίραλης, Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου, Γερ. Παναγόπουλος, Μάκης Φεσσιάν, Μίνα Ταγκαλάκη, Ηλίας Ζάκας, Αρίστος Καραμάνος, Θανάσης Γιανναδάκης, Κώστας Πετρόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γεωργία Μητρογιάννη, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Ιωάννα Καράπαππα, Κώστας Κόλλιας και ΕυΒόγλη) θα λάβουν μέρος και τα στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Άρης Καρβούνης, Άρης Γκατζόγιας, Μανώλης Βουγιουκαλάκης, Θανάσης Πετρόπουλος, Γαβριήλ Χαραζίδης, Αγγέλα Τριανταφύλλου,Τόνια Παπαλεξάτου).

Επίσης θα γίνει η εκλογή του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, ενώ θα οι Θεματικοί Υπεύθυνοι ΜΜΕ, Επικοινωνίας και Οργανωτικού.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του οργάνου της Ν.Ε., τα μέλη της θα προχωρήσουν στη συγκρότηση των νέων Συντονιστικών Επιτροπών που έχουν εκλεγεί ανά καλλικρατικό Δήμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις