Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γεράσιμος Φεσσιάν: Ζητά θεσμική παρέμβαση προς τον πρωθυπουργό για το θέμα του seatrac στην Άκολη

Γεράσιμος Φεσσιάν: Ζητά θεσμική παρέμβασ...

Όλα όσα αναφέρει ο εμπνευστής του seatrac

Αναστάτωση έχει επικρατήσει με το seatrac στην Παραλία της Άκολης στην Αιγιάλεια, θέμα το οποίο ανέδειξε το thebest.gr.  Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μετά από καταγγελία και έλεγχο του Λιμενικού, η διαδικασία τοποθέτησης του seatrac σταμάτησε και το μηχάνημα που βοηθά τα Άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα, απομακρύνθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του.

Το Λιμενικό σταμάτησε την εγκατάσταση seatrac στην παραλία της Άκολης!

Με αφορμή τα παραπάνω ο Γεράσιμος Φεσσίαν Μέλος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας αλλά εμπνευστής του seatrac,ενημερώνει: "Επίσημα με την ιδιότητα μου ως Μέλος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας αλλά και ως εμπνευστής και cofounder του #seatrac της TOBEA δημόσια καταγγέλλω την συμπεριφορά του Λιμενικού Σώματος που σήμερα σταμάτησε την εγκατάσταση #seatrac στην παραλία της Άκολης!
Υπάρχουν σχετικές διατάξεις του ΥΠΕΣ που επιτρέπουν την τοποθέτηση εξοπλισμού στις παραλίες για την υποβοήθηση των ΑμεΑ.
Παρακαλώ τον Γιάννη Βαρδακαστάνη ως Πρόεδρο του Παγκόσμιου Αναπηρικού Κινήματος να παρέμβει θεσμικά προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Έλεος…"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις