Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ι. Φωτήλας: Η ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς έδειξε ότι συμμερίζεται τους προβληματισμούς των κατοίκων

Ι. Φωτήλας: Η ηγεσία της Τράπεζας Πειραι...

Η συζήτηση παρουσία του εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Βασιλείου Κουτεντάκη ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης & είχε θετικό πρόσημο

Ο Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας μετά το τέλος της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Βασίλειο Κουτεντάκη σχετικά με το υποκατάστημα της Τραπέζης στην πόλη των Καλαβρύτων, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σήμερα στα γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου παρουσία του κ. Κουτεντάκη όπου πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, σε πολύ καλό και πραγματικά φιλικό κλίμα για το θέμα της παραμονής του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη των Καλαβρύτων. 

Σε συνεργασία με τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, τους επιχειρηματικούς κλάδους και ιδίως με τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την επεξεργασία γάλακτος μεταφέραμε την αγωνία των κατοίκων αλλά και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή από μία αρνητική εξέλιξη στο θέμα του υποκαταστήματος καθώς επίσης και τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων.

Η ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς έδειξε ότι συμμερίζεται τους προβληματισμούς των κατοίκων λαμβάνοντας υπόψιν το δημογραφικό προφίλ του Δήμου, την ιστορικότητά του, τη γεωμορφολογία της περιοχής και τέλος τις ανάγκες που καλείται να καλύψει το υποκατάστημα σε οικονομικούς όρους. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, είχε θετικό πρόσημο και ευελπιστούμε σύντομα σε θετικές εξελίξεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις