Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το "Kid 'Ν Creation" γιόρτασε το τέλος της σχολικής χρονιάς-ΦΩΤΟ

Το "Kid 'Ν Creation" γιόρτασε ...

Η ετήσια παρουσίασή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/06 με μεγάλη επιτυχία.

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ο όμορφος χώρος της Veso mare, έγινε ομορφότερος, με χρώματα, μουσική και αμέτρητες κατασκευές, που στόλισαν τον χειμώνα, το φθινόπωρο, την άνοιξη και το καλοκαίρι, και απλώθηκαν για να τα καμαρώσουμε ξανά όλοι! Συγκεντρώθηκαν εκεί τόσο οι περήφανοι εκπαιδευτικοί όσο και οι εξίσου περήφανοι γονείς για να καμαρώσουν τους μικρούς καλλιτέχνες, τους μικρούς αθλητές, τους αυριανούς μικρούς επιστήμονες. Δώρα, μασκότ, παιχνίδια, χορός και πολλά happenings έδωσαν το δικό τους χαρακτήρα με πολλά χαμόγελα ικανοποίησης. 

Στα πρότυπα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης "Kid 'N Creation-Παιδί & Δημιουργία" η γνώση συναντά την τέχνη, την αισθητική και τον αθλητισμό, καλλιεργώντας πολύπλευρες δεξιότητες  στα παιδιά.

Οι άνθρωποι του "Kid N Creation" σας περιμένουν να γνωρίσετε τους δύο υπερσύγχρονους χώρους τους, στην Ακρωτηρίου 240 ( Γλαύκος) και στην Πολυτεχνείου 43 (Οβρυά) και να συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (δωρεάν) για παιδιά από 5 έως 12 ετών μέσω ΕΣΠΑ, για την άμεση προεγγραφή και κράτηση θέσης .

 

Info

Kid n Creation:

Ακρωτηρίου 240,

2610525630

https://kid-creation.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά