Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Τραγούδια με μνήμες από την Μικρασία απόλαυσε το κοινό το βράδυ της Τρίτης στην Ιχθυόσκαλα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τραγούδια με μνήμες από την Μικρασία από...

Τα κομμάτια παρουσίασαν η εξαιρετική συμπολίτισσα ερμηνεύτρια Άννη Ονουφρίου, ο Σταύρος Ναθαναήλ, η πιανίστα & συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη και ο Αλέξης Χατζηαποστόλου

Τραγούδια που έφεραν στο προσκήνιο μνήμες από την Μικρασία και «παντρεύτηκαν» με την ελλαδική πραγματικότητα, είχαν την τύχη να απολαύσουν το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου 2022 στο νέο πολιτιστικό χώρο, στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας εκατοντάδες φίλοι της μουσικής.

Με φόντο τον Πατραϊκό και το ολόγεμο φεγγάρι του Ιουνίου, ο «Πολυχώρος» πολιτισμού μέσα από  τις μοναδικές ερμηνείες της εξαιρετικής συμπολίτισσας τραγουδίστριας Άννης Ονουφρίου, του Σταύρου Ναθαναήλ, της πιανίστα Σοφίας Καμαγιάννη και του Αλέξη Χατζηαποστόλου γέμισε μελωδίες, με  το κοινό που κατέκλυσε το «Νότιο Πάρκο» να απολαμβάνει μία ξεχωριστή βραδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας Πρασίνου, Καθαριότητας και  Ανακύκλωσης Νίκος Ασπράγκαθος, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» Ήρα Κουρή, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη διοικήσεων οργανισμών.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός με αφορμή την πραγματοποίηση του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής, συνεχίζονται την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8 το βράδυ με το χορωδιακό αντάμωμα στο οποίο συμμετέχουν χορωδίες και χορωδιακά σύνολα της πόλης.

Ακόμα το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, πάντα στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας», η θεατρική ομάδα «ΉΘΟΣ ΠΟΙΕΙ», του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας Πατρών θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου "Η Ρένα εξώκειλε" που έγινε γνωστό με τον κινηματογραφικό του τίτλο, "Τα Κίτρινα Γάντια".

Τέλος την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί  Χορευτική εκδήλωση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Απιδεώνα. Στις 9.30 το βράδυ την «σκυτάλη» θα πάρει ο Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος όπου στο πλαίσιο της ενότητας θα προβληθεί η υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λουνάνα, Ένα Γιακ μες την τάξη».

• Η είσοδος στις εκδηλώσεις του πολυθεματικού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας» και στις προβολές της ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture