Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται στις 22 Ιουνίου ο κορυφαίος Πατρινός καθηγητής κλινικής ιατρικής - βιοχημείας Γ. Χρούσος

Έρχεται στις 22 Ιουνίου ο κορυφαίος Πατρ...

Θα μιλήσει σε Ημερίδα για την Ψυχοσωματική Ανθεκτικότητα που διοργανώνουν η Κίνηση «Πρόταση» και το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις»

Η Κίνηση «Πρόταση» και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου My Way (Όθωνος-Αμαλίας 15 στην Πάτρα) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: "Ανάπτυξη Ψυχοσωματικής Ανθεκτικότητας στο Στρες, Υγεία και Ευεξία" και με προσκεκλημένο ομιλητή τον διακεκριμένο Πατρινό επιστήμονα Γεώργιο Χρούσο, MD, MACP, MACE, FRCP, ομότιμο καθηγητή Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντή στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Υγείας Μητέρας, Παιδιού και Ιατρικής Ακριβείας, επικεφαλής στην έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής.

Στόχος της Ημερίδας όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των  πολιτών σε θέματα προαγωγής της ψυχικής και σωματικής υγείας. Οι συνέπειες της πανδημίας και οι ψυχοπιεστικές συνθήκες που βιώσαμε τα παιδιά, οι έφηβοι και οι ενήλικες έχουν δημιουργήσει μία νέα πραγματικότητα την οποία καλούμαστε ως φορείς και ενεργά μέλη της κοινότητας να διαχειριστούμε. Η έγκυρη γνώση και πληροφόρηση, η ενδυνάμωση και ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας όλων μας καθώς και η ανάληψη δράσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο μπορούν να συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της νέας πραγματικότητας και των συνεπειών της στο άτομο, τις οικογένειες και την κοινωνία.

Η είσοδος στην Ημερίδα θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ 2610-451790 & Κέντρο Πρόληψης ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ 2610-226948.

Το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις εδρεύει στη Ν. Ε. Ο. Πατρών - Αθηνών 35, Πάτρα.

Τηλ/Fax 2610 226948 - 2610 623290

Web: www.kpachaia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις