Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάει για δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ο Αλεξόπουλος- Αναμένεται «πόλεμος» με Μυλωνά

Πάει για δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ο Αλεξό...

Αρκεί μια προσεκτική ματιά στα social media για να κατανοήσει κανείς των πληροφοριών το αληθές

Αρκεί μια προσεκτική ματιά στα social media για να κατανοήσει κανείς των πληροφοριών το αληθές. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει πλέον καταλήξει στην κάθοδό του στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας προκειμένου να διεκδικήσει το ρόλο του Δημάρχου, έχοντας- λένε οι πληροφορίες- και τη στήριξη του Διονύση Γκοτσούλια.

Με δεδομένο ότι η βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα είναι ήδη κατειλημμένη από τον Γιώργο Παπανδρέου και το ότι  ο Δήμος Πατρέων δεν αποτελεί προνομιακό πεδίο καθώς η δημοτικότητα Πελετίδη ανθίσταται ακόμη σθεναρά,  ο κ. Αλεξόπουλος κατευθύνεται σε πιο ασφαλή ύδατα, αυτά της Δυτικής Αχαΐας (είχε διατελέσει δήμαρχος Ωλενίας) έχοντας προχωρήσει εδώ και μήνες στις ανάλογες επαφές, γεγονός που πλέον είναι κοινό μυστικό στον εν λόγω Δήμο, στον οποίο πέραν των άλλων θα δημιουργηθεί και το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων το οποίο τον συνδέει με τον ρόλο του ως Προέδρου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αχαΐας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε συναντήσεις με στελέχη της περιοχής, ενώ και από το πλαίσιο των παρεμβάσεών του το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ηλίου φαεινότερο το που εστιάζεται η προσοχή του.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Τούμπουλης περί «καλής αρχής» και τα σχόλια περί καλής επιτυχίας  κάτω από την ανάρτηση, μεταξύ των οποίων και σχόλια περί αρχής μιας νέας αναπτυξιακής πορείας.

Το γεγονός έχει προκαλέσει ήδη όπως μαθαίνουμε αντιδράσεις  στις παρατάξεις Μυλωνά και Λιάκου ενώ άνθρωποι που ξέρουν την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου κάνουν λόγο για ντέρμπι και για διεξαγωγή εκλογών σε συνθήκες «πολέμου» στη Δυτική Αχαΐα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις