Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα στην Κρήτη: Σε βαρύ πένθος η οικογένεια του 22χρονου - Θα βαφτίσει το παιδί του πριν την κηδεία

Έγκλημα στην Κρήτη: Σε βαρύ πένθος η οικ...

Τραγωδία

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο από το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με θύμα τον 22χρονο Κώστα ο οποίο έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό με φερόμενο ως δράστη έναν 44χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτα θα γίνει η βάφτιση και μετά και θα κηδευτεί ο 22χρονος.

Έτσι έγινε το έγκλημα

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από χθες το χωριό Αργουλιό και η ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου μετά την άγρια δολοφονία του 22χρονου Κώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν αρκετά διαφορές και κατά το παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση.Χθες όμως γράφτηκε με άγριο τρόπο ο επίλογος των σχέσεων των δύο ανδρών.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

πηγή cretapost.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις