Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαδημάτος: Η τακτική του να ζητάς περαιτέρω κρατική χρηματοδότηση δεν σε απαλλάσσει από πλημμέλειες και ευθύνες

Παπαδημάτος: Η τακτική του να ζητάς περα...

Ανακοίνωση της παράταξης Πάτρα Ενωμένη

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Πάτρα Ενωμένη αναφέρει: Η τακτική του να ζητάς περαιτέρω κρατική  χρηματοδότηση δεν σε απαλλάσσει από πλημμέλειες και ευθύνες.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, πριν  ζητήσει επιπλέον οικονομική ενίσχυση  από την κεντρική διοίκηση, για αγορά τροφίμων, όφειλε να είναι ειλικρινής.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος τοπικός φορέας που  υλοποιεί δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων και έχει την ευθύνη για την τροφοδοσία τροφίμων για πολλές κοινωνικές δομές του Δήμου Πατρέων. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι το 2019, επί εγκεκριμένων 1.850.000 ευρώ για λειτουργία συσσιτίων, δαπάνησε 744.787,52 ευρώ. Το 2020, επί  εγκεκριμένων 1.260.000 ευρώ για έξοδα λειτουργίας συσσιτίων, δαπάνησε μόλις 462.489,61 ευρώ. Αυτό δεν ονομάζεται έλλειψη χρημάτων αγαπητέ  Δήμαρχε. Ονομάζεται κακή διοίκηση.

Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να παρθούν μέτρα κατά της γραφειοκρατίας, να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να ενισχυθούν οι υπηρεσίες, αλλά και να συμφωνήσουμε ότι είστε ανίκανοι να διοικείτε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις